DRAMA NA AERODROMU U LONDONU: Obustavljeni letovi, istražuje se sumnjiv predmet
Foto: Printscreen/ Twitter

Aerodrom Hitrou

DRAMA NA AERODROMU U LONDONU: Obustavljeni letovi, istražuje se sumnjiv predmet

Planeta -

Britanska policija istražuje navode o pronalasku sumnjivog predmeta tokom provere prtljaga na aerodromu Hitrou u Londonu, zbog čega je jedan od terminala na kratko bio zatvoren.

Nakon što je aerodrom Hitrou na kratko danas stopirao letove na terminalu 3, policija je saopštila da se terminal ponovo otvara dodajući da sarađuje sa osobljem da se operacije vrate u normalu.

Na Tviteru se navodi da oko 1.500 ljudi čekaju da budu pregledani, a takođe se navodi kako je došlo do nedostatka informacija o incidentu.

Kompanija je na Tviteru objavila da su obustavljeni letovi sa terminala 3, kao i da se izvinjavaju svojim putnicima na čije putovanje odlaganje letova utiče, ali da im je bezbednost na prvom mestu.

Foto: Printscreen/ Twitter
Foto: Printscreen/ Twitter

"Radimo sa terminalom 3 nakon navoda o sumnjivom predmetu koji je otkriven tokom rendgenske kontrole prtljaga", navodi se u saopštenju londonske policije.

Portparolka aerodroma rekla je prethodno da je Hitrou na kratko danas stopirao letove na jednom od terminala iz bezbednosnih razloga.

Aerodrom Hitrou je jedan od najprometnijih na svetu, a zatvoreni terminal uglavnom je predviđen za duge linije letova, iako takođe nudi i letove za neke evropske destinacije, navodi agencija.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir na licu mesta! Šta se to dešava u Bakingemskoj palati?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track