(VIDEO) MONSTRUM SILOVAO DECU I PRODAVAO SNIMKE: Evo šta su mu sve našli u stanu...
Foto: Printscreen/Daily Mail

Ovo je lice zla

(VIDEO) MONSTRUM SILOVAO DECU I PRODAVAO SNIMKE: Evo šta su mu sve našli u stanu...

Planeta -

Amerikanac Dejvid Timoti Dikin (53) uhapšen na Filipinima, gde je godinama seksualno zlostavljao i snimao decu, pa snimke prodavao

Filipinska policija razbila je veliku međunarodnu grupu pedofila i uhapsila Dejvida Timotija Dikina (53), američkog državljanina koji je silovao i seksualno zlostavljao stotine dece, a snimke i fotografije tih bolesnih zločina prodavao preko interneta.

Pseće ogrlice
Pseće ogrlice

Klijenti iz celog sveta

Krvava dečja odeća
Krvava dečja odeća

Policija je pokrenula istragu protiv uhapšenog nakon dojave o sumnjivom međunarodnom transferu novca. Dikin je stavljen pod prismotru i utvrđeno je da u njegovu kuću često dolaze deca. Američki FBI navodi da se ovi zločini šire velikom brzinom i da širom sveta ima više od 750.000 pedofila koji prodaju i razmenjuju materijale o zlostavljanju dece.Krivo siromaštvo"Filipini su idealni za pedofile. Veliki broj ljudi živi u siromaštvu, zbog čega ima puno potencijalnih žrtava. Većina stanovništva govori engleski i savremena tehnologija je razvijena. Hapšenje Dikina je tek početak", rekla je Dženet Fransisko, šef za borbu protiv trgovine ljudima na Filipinima.

Kompjuteri sa snimcima mališana
Kompjuteri sa snimcima mališana

Filipini pakao za decu Prošle godine otkriveno je 57.335 sajtova sa fotografijama seksualno zlostavljane deceČak 80 odsto seksualno zlostavljanih maloletnika su devojčiceNa ulicama filipinskih gradova živi čak 1,5 miliona deceProcenjuje se da se 60.000 dece bavi prostitucijomDeca koja se prostituišu u proseku imaju oko 15 mušterija dnevno

Smrt iza braveSILOVALI I BEBU OD DVA MESECADženet Fransisko kaže da je većina žrtava pedofila mlađa od 12 godina, a da je najmlađa beba stara tek dva meseca.- Verujem da ćemo analizom zaplenjenih materijala uspeti da otkrijemo još mnogo pedofila. Zatvorićemo ih iza brave, gde će i umreti - poručila je ona.

E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track