(VIDEO) TEREZA MEJ NA IVICI SUZA: Pogodili čeličnu ledi u bolnu tačku!
Foto: Printscreen Facebook/dejli Mejl

Evo šta muči britansku premijerku

(VIDEO) TEREZA MEJ NA IVICI SUZA: Pogodili čeličnu ledi u bolnu tačku!

Planeta -

Britanska premijerka Tereza Mej otvorila je srce novinaru i progovorila o privatnom životu

Britanska premijerka rekla da je bila žrtva "lažnih vesti" kada su mediji greškom objavili da je trudna iako ona ne može da ima decu i, što je posebno teško palo njenoj svekrvi. Na pitanje da li bi bila drugačija da je majka, Mej je odgovorila "da je nemoguće odgovoriti na to pitanje".

"Tužno je to - ali eto, mi jednostavno nismo mogli da imamo decu. Nismo jedini par koji se našao u ovoj situaciji. Jednostavno se pomiriš sa tim i nastaviš da živiš dalje. Imamo bratance i bratanice", rekla je Mejeva.

Voditelj LBC radija je pitao da li bi bila manje efikasna premijerka da ima decu, a Tereza Mej je rekla da njene kolege koji su roditelji jednako dobro i predano rade svoj posao, i istakla da je sve stvar dobre organizacije .

Premijerka je rekla da se u životu vodila savetom svog oca: "Koji god posao da radiš, uhvati se u koštac s njim i daj najbolje od sebe".

"To nameravam i da radim", dodala je britanska premijerka. "Najbitnije je da veruješ u ljude. Moj otac je govorio da ljude uvek treba uzimati ozbiljno i ne treba imati predrasude".

Mej dodaje da su poslednjih godina građani izgubili poverenje u političare i ističe da ga treba ponovo izgraditi. Tereza je ostala bez oca kada je imala 25 godina, a ubrzo posle toga joj je umrla i majka.

Premijerka je rekla da je suprug Filip njena "stena" i podrška otkad je izgubila roditelje.

"Nisam imala braću ni sestare sa kojima bih mogla da podelim tugu. Odjednom sam ostala sam bez dvoje ljudi koji su mi bili sve i koji su mi mnogo značili".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV VESTI UŽIVO: Hoće li Vučić ubediti Kineze da ulažu u našu vojnu industriju?

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track