TRAMPA ZASULI DIJAMANTIMA I ZLATOM: Pokloni koje je dobio od saudijskog kralja čista su perverzija!
Foto: Reuter 20.05.2017

Vraća se u Ameriku još bogatiji

TRAMPA ZASULI DIJAMANTIMA I ZLATOM: Pokloni koje je dobio od saudijskog kralja čista su perverzija!

Planeta -

Libanski list Adijar jedan je od mnogih koji je se osvrnuo na prvu posetu američkog predsednika Donalda Trampa Saudijskoj Arabiji.

Prema pisanju ovog lista saudijski kralj bogato je darovao Trampa.

Vrednost poklona kojima ga je obasuo procjenjuje se na 1,3 milijarde dolara. Između ostalih Tram je dobio na poklon dijamant vredan više od sto miliona dolara, zlatni pištolj na kojem je ugravirana slika kralja Abdulaziza, zlatnu sablju vrednu više od 200 miliona dolara.

http://conservativefighters.com/news/miracle-saudi-king-gives-special-gift-president-trump/

Kompletnoj porodici Tramp, saudijski kralj je poklonio i kolekciju 25 ručnih satova i 150 ogrtača ukrašenih dijamantima. Najveća ulica u Rijadu, u znak zahvalnosti zbog stava protiv Irana, odsad će nositi ime Donalda Trampa. Na najvećem rijadskom trgu, postaviće Trumpov kip. Američki predsednik dobiće i repliku Kipa slobode optočenu zlatom i dijamantima.

Kao šlag na tortu spominje se i najveća jahta na svetu. Biće to 125-metarski div sa 80 soba i 20 apartmana u kojemu je sva oprema od zlata. Vrednost jahte procenjuje se na 800 miliona dolara.

List piše da su svi pokloni vlasništvo Donalda Trampa, a ne Bele kuće. Američki predsdnik je sve ovo dobio na poklon jer je kralj Salman zadovoljan trenutnim odnosom Amerike i Saudijske Arabije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: TOP 10 najvećih “bisera” Donalda Trampa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track