(VIDEO) TRAMPOV TAST JE VRŠNJAK SA PREDSEDNIKOM SAD: Ali to nije jedina sličnost dva čoveka
Foto: Youtube screenshot/Hot News

otkriveno

(VIDEO) TRAMPOV TAST JE VRŠNJAK SA PREDSEDNIKOM SAD: Ali to nije jedina sličnost dva čoveka

Planeta -

Američka prva dama Melanija Tramp u nedelju se, četiri meseca nakon nove titule, konačno uselila u Belu kuću, a ona i sin Baron stigli su u pratnji roditelja bivše slovenačke manekenke.

Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji žive u SAD-u, svake godine odlaze u Sloveniju. Očekuje se da će se Knavsovi češće viđati u Beloj kući jer učestvuju u vaspitavanju Barona, ali ne nameravaju da se presele u Vašington.

Kad su Viktor i Amalija Knavs sleteli na aerodrom, njihove fotografije su se proširile internetom, a razlog je pomalo bizaran. Mnogi korisnici su, naime, počeli Melanijinog oca porediti sa predsednikom SAD-a Donaldom Trampom.

"Nisam imao pojma kako izgleda Melanijin tata dosad. I ...", napisao je jedan, na šta su brojni komentatori reagiovali šokirano i počeli raspravu o tome kako su Tramp i Viktor jako slični, a slično se i oblače.

Babe.net piše da Viktor ima 73 godine, što je samo tri više od supruga njegove kćeri, a Tviteraši idu tako daleko da se pitaju znači li to da je Melanija imala loš ili hladan odnos sa ocem, pa je u Trampu našla "zamenu" za taj očinski odnos.

Neki su čak naveli citat iz CNN-ovog teksta u kom stručnjak objašnjava zašto smo sve skloni naći partnera koji liči na našeg roditelja.

"Ovo se najčešće događa ako ste se u djetinjstvu osjećali odbijeno ili zapostavljeno od roditelja, a još se niste pomirili s tim. Tada se nesvesno želite da "vratite" u to vreme i nadoknaditi deo koji smatrate izgubljenim. Tako nađete partnera sa kojim imate ono što niste", stajalo je u analizi stručnjaka.

Iako su korisnici Tvitera možda otišli malo predaleko, činjenica je da, bilo zbog odela ili godina, Melanijin otac zaista malo liči na Trampa, prenosi Jutarnji list.

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TRAMP BRUTALNO IZGURAO CRNOGORSKOG PREMIJERA: Američki predsednik zavodio red u Briselu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track