Najnovije vesti

TAJNA UKLETE KUĆE: Očajna porodica nudi dadilji platu od 7 miliona, ali ima jedna caka!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

ZA NAJHRABRIJE

TAJNA UKLETE KUĆE: Očajna porodica nudi dadilji platu od 7 miliona, ali ima jedna caka!

Planeta

Porodica iz Škotske traži dadilju kojoj nudi idealne uslove za rad: platu od 50.000 funti godišnje (oko 7 miliona dinara) smeštaj i hranu, međutim jedna stvar odbija sve zainteresovane kandidate.

 

Roditelji uporno traže zamesku dadilju nakon što su u poslednjih 12 meseci izgubili pet radnika zbog natprirodnih pojava koje se dešavaju u kući, poput loma stakla i čudnih zvukova.

Porodica je zatražila pomoć društvenih mreža u svojoj misiji, u nadi da će oni naći nekog dovoljno hrabrog da prihvati izazov njihove uklete kuće.

 

Oglas za posao pojavio se prošle nedelje i u njemu se navodi da je potrebno da je osoba spremna da se brine o dvoje dece, 5 i 7 godina u prostranoj porodičnoj kući koja se može pohvaliti spektakularnim pogledom.

Ali, morate biti spremni na to da ćete provoditi duži vremenski period u kući sami i spavati tamo četiri noći nedeljno, od ponedeljka do petka, sa decom.

 

Posao dadilje uključuje ​​pripremu doručka, spremanje dece za školu, odvoženje i dovoženje i škole, pomoć oko domaćih zadataka i spremanje za spavanje.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Džinovska misteriozna morska neman pronađena na obalama Indonezije!

 

(Kurir.rs/ Miror)

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...