KRIMINALNI REZULTAT ISTRAGE NESREĆE U RUSIJI: Žena mafijaša pregazila dete, forenzičari tvrde da je bilo mrtvo pijano
Foto: Youtube Screenshot/World News

šokantno

KRIMINALNI REZULTAT ISTRAGE NESREĆE U RUSIJI: Žena mafijaša pregazila dete, forenzičari tvrde da je bilo mrtvo pijano

Planeta -

Pre nepuna dva mjeseca u jednom moskovskom naselju desila se saobraćajna nesreća s tragičnim ishodom.

Žena za upravljačem Hjundai Solarisa pregazila je šestogodišnjeg dečaka i vukla ga desetak metara pre nego se zaustavila. Nesrećnom dečaku nije bilo spasa, a očevici su svedočili da je kroz naselje sa dečijim igralištem žena vozila brzinom 70 km/h.

Pravi šok u ruskoj javnosti izazvali su nalazi forenzičara po kojima je nesrećni dečak bio totalno pijan! Navodno je u njegovoj krvi pronađeno 2,7 promila alkohola u krvi što odgovara konzumiranju pola litre votke.

Klupko je počelo da se počelo odmotava kada se saznalo da je dečaka zgazila Olga Alisova, supruga istaknutog člana kriminalne grupe. Tada je mnogima postao jasan skandalozni forenzički nalaz, ali i činjenica da se skoro dva meseca odugovlačilo sa objavom rezultata istrage.

Irina Volk, predstavnica Ministarstva za unutrašnje poslove, pokušala je da umiri javnost izjavom da je nalaz o pijanstvu šestogodišnjeg dečaka nisu objavili forenzički stručnjaci zaposleni u policiji!?

Roditelji preminulog dječaka zatražiće postupak ekshumacije kako bi dokazali trezvenost šestogodišnjaka u trenutku nesreće.

(Foto: Youtube Screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKUNDA IH JE DELILA OD SMRTI: Rizikovao je život da bi spasio bebu! Ovom heroju se divi svet!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track