TAJNE IZ DAJANINE KUHINJE: Kuvarica otkrila šta je princeza strogo zabranila kraljevskoj porodici da jede!
Foto: Printscreen Instagram

proterana sa dvora

TAJNE IZ DAJANINE KUHINJE: Kuvarica otkrila šta je princeza strogo zabranila kraljevskoj porodici da jede!

Planeta -

Mnogi od nas ne mogu ni da zamisle šta se jede na kraljevskom dvoru, a za neke od namirnica sigurno nismo ni čuli.

Nedavno je objavljen jelovnik kraljice Elizabete II. i tada se saznalo da kraljica obožava dimljeni losos i tartufe, a da dan završava sa čašom šampanjca.

I posle dve decenije od njene smrti ne prestaje opsesija princezom Dajanom čiji se svaki pokret, navika i reč analizira, a sada su procurele i tajne vezane njene prehrambene navike i namirnice koje Ledi Di nikada u životu nije jela.

Navike u ishrani kraljevske porodice otkrila je glavna kuvarica u palati Kengsinton Kerolin Rob, u kojoj je živeo prinčevski par sa sinovima Vilijamom i Harijem. Ona im je kuvala u periodu od 1989. do 2000. godine.

Kerolin je otkrila da princeza nije bila zahtevna i previše probirljiva kada je hrana u pitanju i da je volela gotovo sve da jede, ali da je jednu namirnicu izbegavala i da je bila zabranjena u kuhinji princeze Dajane.

"Jedino što mi je bilo strogo zabranjeno da koristitim u pripremi hrane bio je beli luk", otkrila je kuvarica Rob.

Ona je objasnila da je "razlog za proterivanje belog luka iz kuhinje bio taj što su Dajana i Čars imali mnogo javnih pojavljivanja i kontakata sa ljudima i jednostavno nisu želeli da se ni u tragovima oseti miris belog luka".

Cerolin je otkrila i da je princ Čarls bio veoma štedljiv i nije voleo da se baca hrana već je ostatke od obroka uvek ostavljao u plastične posude da bi ih jeli kasnije.

Kurir.rs/večernji.hr

Printskreen instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Glamur, slava i elegancija: 3 princeze čija je svaka odevna kombinacija VEST DANA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja