OTKAČENI SVET: Princezu Kejt zaposeo dobri duh Kasper
Foto: Profimedia

BRITANCI OPSEDNUTI KOLENOM VOJVOTKINJE OD KEMBRIDŽA

OTKAČENI SVET: Princezu Kejt zaposeo dobri duh Kasper

Planeta -

Fanovi princeze Kejt tvrde da se na njenom kolenu ukazao junak iz crtaća, pa je priča postala hit na društvenim mrežama

LONDON - Opsednutost Britanaca kraljevskom porodicom dostigla je vrhunac ovih dana kad su obožavaoci princeze Kejt, vojvotkinje od Kembridža, na njenom kolenu otkrili ni manje ni više nego crtanog junaka - dobrog duha Kaspera.

foto: Profimedia

Suprugu princa Vilijama, drugog u redu za nasleđe britanskog trona, i majku princa Džordža, koji će jednog dana biti kralj Ujedinjenog Kraljevstva, obožavaoci prate na svakom koraku, proučavaju njen stil, odevne kombinacije, ponašanje... Može se reći da je ona postala ubedljivo najpopularniji član kraljevske porodice, pa je mnogi po tome upoređuju s pokojnom princezom Dajanom.

Izložba

Prošlog četvrtka Kejt je u Londonu uveličala otvaranje jedne izložbe u muzeju i na crvenom tepihu je prošetala kratku „guči“ haljinu retro dizajna, čija je cena oko 2.000 evra.

Njenim vernim fanovima odmah je za oko zapao jedan detalj - naboranost njenog kolena desne noge, gde su „videli“ Kaspera, dobrog duha, junaka već pomalo zaboravljenih crtaća o čijim je avanturama 1995. snimljen film s Kristinom Riči i Bilom Pulmanom.

Slike su počele da se vrte po društvenim mrežama, pa su mnogi krenuli da se šale kako je princezu zaposeo duh.

foto: Profimedia

I drugi osumnjičeni

Lik Kaspera na Kejtinom kolenu zapalio je društvene mreže. Na popularnom sajtu Reddit se pokrenula opšta diskusija o ovoj temi, a iz arhive su čak izvučene i fotografije pevačica Majli Sajruz i Selene Gomez, kojima se, navodno, takođe duh dečjeg lica ukazao na kolenu.

foto: Profimedia

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja