(VIDEO) DRAMA U VAZDUHU: Stjuard razbio dve flaše vina o glavu putnika, ali sa dobrim razlogom
Foto: Youtube screenshot/Rebas Rabas

efikasno

(VIDEO) DRAMA U VAZDUHU: Stjuard razbio dve flaše vina o glavu putnika, ali sa dobrim razlogom

Planeta -

Stjuard je bio prisiljen da razbije dve vinske boce o glavu putnika koji je pokušao da otvori izlazna vrata aviona u sred leta. Stjuard je prvu bočicu razbio o glavu Džozefa Daniela Hudeka, koji je pokušavao da otvori vrata aviona i borio se s drugim putnicima tokom leta Delta Erlajnsa iz Sijetla u Peking. Ali nije ga onesposobio, rekao je agent FBI.

Hudek je u četvrtak uveče izazvao incident koji je prisilio avion da se vrati u Sijetl. Hudek je optužen za ometanje posade, i preti mu kazna od 20 godina zatvora i novčana kazna od 250.000 dolara. Agent FBI je detaljno opisao incident. Otprilike sat vremena po poletanju, dok je avion leteo preko Tihog okeana severozapadno od ostrva Vankuver, Hudek je ušao u deo za kabinsko osoblje, ali se brzo vratio nazad.

Kada je ponovo ušao dva minuta kasnije, krenuo je ka izlaznim vratima, zgrabio ručku i pokušao da ih otvori. Dva stjuarda su ga zgrabila, ali ih je on gurnuo, a oni su tražili pomoć od nekoliko putnika i obavestili kokpit telefonskim putem. Hudek je udario jednog stjuarda dva puta u lice i udario barem jednog putnika u glavu bocom za vino. Dok se borba nastavila, stjuard je zgrabio dve vinske boce i udario Hudeka u glavu.

Kurir.rs/Independent

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track