Najnovije vesti

BELOSVETSKA PLJAČKA: Taksista vožnju od 14 kilometara naplatio čak 280 evra
Foto: Profimedia

Prećerao ga!

BELOSVETSKA PLJAČKA: Taksista vožnju od 14 kilometara naplatio čak 280 evra

Planeta

Policija u Pragu privela je jednog taksistu koji je, po uobičajenoj praksi lokalnih taksista da strancima pokušaju da naplate vožnju više nego Česima, preterao toliko da je jednoj strankinji vožnju od 14 kilometara naplatio čak 280 evra, umesto maksimalne moguče cene od 20 evra.

Strankinja je proteklog vikenda sela u taksi u turističkom jezgru Praga da je preveze do 14 kilometara udaljenog hotela u širem centru, ali, umesto da uključi taksimetar koji ne bi smeo da pokaže više od 20 evra, vozač je od putnice zatražio čak 480 evra.

Kada je zapanjena žena kazala da ima samo 50 evra, taksista je odvezao do bankomata da podigne novac, ali mu nije bilo dovoljno 120 evra koliko je podigla, već je tražio još. Na kraju su, cenjkajući se, došli do cene od 280 evra, više nego desetostruko veće od realne za tu vožnju. Umesto priznanice, taksista je ženi na njen zahtev rukom nažvrljao potvrdu da je platila vožnju. Prevarena strankinja požalila se recepciji hotela, a policija tri sata kasnije uspela je da nađe i privede taksistu protv koga je strankinja podnela krivičnu prijavu.

(Foto: Profimedia)

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Dižu se radnici, gladuju do ispunjena zahteva!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...