(VIDEO) DRAGI VOLIM TE, OVO JE MOJA POSLEDNJA PORUKA: Dramatična ispovest putnice iz aviona koji se naglo sunovratio ka zemlji
Foto: Youtube screenshot/Trending world

jeza

(VIDEO) DRAGI VOLIM TE, OVO JE MOJA POSLEDNJA PORUKA: Dramatična ispovest putnice iz aviona koji se naglo sunovratio ka zemlji

Planeta -

OVO je zastrašujući trenutak kada je avion počeo da pada prema moru, a putnici slali SMS svojim najdražima jer su se bojali da će umreti. Šokantni snimak je snimoma Nikola Taj, mama na letu Jet2 koji je išao ka veliko Britaniji iz španskog letovališta Ibice. Dok se avion kretao ka Velikoj Britaniji, pilot je iznenada upozorio putnike da se "pripremaju za hitno sletanje" i tada su počeli da se čuju alarmi u kabini.

Trenutak kasnije avion, u kome je bilo oko 180 ljudi, brzo je izgubio visinu, jer su maske za kiseonik ispale iz ležišta i "nastao je pakao". Nikol, 39, je poslala tekst njenom mužu rekavši da ga je voli jer je mislila da je to kraj.

"Nisam bila sa svoje dvoje dece ili mužom i samo sam mislila kako ih neću videti." "Pošto smo se naglo spuštali, mogla sam samo da napišem SMS svom mužu. Rekla sam 'avion pada i maske kiseonika su pale, ako se nešto desi volim te'.

Predstavnik kompanije Jet2 je rekao da je incident izazvan "manjim tehničkim pitanjem". Let je umesto u Veliku Britanii bio preusleren u Španiju.

Kurir.rs/Daily Star

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOŠMAR! Avion pada na automobile, a oni zaglavljeni u koloni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track