PRINC HARI OTKRIO ŠTA GA ZAISTA MORI: Majci sam rekao grozne stvari, nikad neću prežaliti to kako sam završio naš poslednji razgovor!
Foto: EPA

TUGA

PRINC HARI OTKRIO ŠTA GA ZAISTA MORI: Majci sam rekao grozne stvari, nikad neću prežaliti to kako sam završio naš poslednji razgovor!

Planeta -

Dokumentarac pod nazivom "Dajana, naša majka: njen život i zaveštanje" (Diana, Our Mother: Her Life and Legacy), koji će biti premijerno prikazati na britanskoj televiziji, donosi nikad viđene ispovesti Dajaninih sinova, prinčeva Vilijama (35) i Harija (32).

foto: Profimedia

Braća su potpuno otvorila dušu u najemotivnijem i najiskrenijem intervjuu o njihovoj nikad prežaljenoj majci, a pred kamerama su pokazali i nikad viđene fotografije iz svog detinjstva. Jedno od najvećih otkrića je njihovo priznanje da ih još progoni poslednji telefonski razgovor s majkom. Zvala ih je iz Pariza nekoliko sati pre kobne nesreće u kojoj je poginula.

foto: EPA

Tada su bili bezbrižni dečaci: Vilijam i Hari

"Još me progoni taj telefonski razgovor. To je nešto sa čim ću morati da se nosim do smrti. Rekao sam joj grozne stvari jer sam hteo da što pre završim razgovor i da odem da se igram s rođacima", rekao je princ Hari, koji je tad imao tek 12 godina.

foto: EPA

Princeza Dajana s malim pricem Vilijamom

Vilijam je ispričao da stalno oseća majčino prisustvo, a taj osećaj bio je posebno jak na dan njegovog venčanja. Iako je imao samo petnaest godina kad je Dajana poginula, Vilijam pomno čuva sva sećanja na majku, a svojoj deci, Džordžu (4) i Šarloti (2), često priča o njihovoj pokojnoj baki, za koju je siguran da bi "ih volela najviše na svetu".

foto: AP

Princeza Diana poginula je 31. avgusta 1997. godine, a Britanija se uveliko priprema da obeleži 20 godišnjicu te tragedije.

(Kurir.rs/100posto.hr)

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track