(UZNEMIRUJUĆE) KROKODIL ZGRABIO MLADIĆA: Vratio telo tek kada je vrač bacio magiju na njega!
Foto: Profimedia

ODVUKAO GA U DUBINE

(UZNEMIRUJUĆE) KROKODIL ZGRABIO MLADIĆA: Vratio telo tek kada je vrač bacio magiju na njega!

Planeta -

Jedan muškarac, poznat samo kao Sijarifudin (41) kupao se sa svojim prijateljima u reci kada je ogroman krokodil nasrnuo na njega i povukao ga u vodu u indonežanskom gradu Berau.

Očajni rođaci pretražili su područje uzduž i popreko, ali nisu ga pronašli. Nije ga pronašla ni policija, pa su pretpostavili da ga je zver povukla u dubine reke Lempake.

Meštani su potom pozvali crnog maga koji je bacio nekakvu čaroliju kako bi se Sijarifudin vratio živ. Neverovatno, ali njegovo telo pojavilo se sutradan. Krokodil je snimljen kako se kreće prema obali s telom u zubima, a gomila se okupila užasnuta jezivim prizorom. Tada je samo ispustio beživotno, ali čitavo telo iz čeljusti, što je navelo meštane da zaključe kako je krokodil, koji može narasti i do 5.2 metara, zapravo čuvao žrtvu od ostalih predatora.

Meštanin Et je rekao da postoji mit koji tvrdi da će svi koji se kupaju u odeći u reci proći nepovređeni, a one koji se kupaju goli napašće krokodil.

Sijarifudin je pronađen mrtav s povredama na desnoj strani rebara. Policijski inspektor Talisajan Fajsal Hamid kazao je kako je kako je najbitnije da je telo pronađeno, a meštani su sada u lovu na krokodila.

Kurir.rs

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track