(VIDEO) URNEBESNO: Lopov ušetao sa pištoljem da krade, ali nije očekivao stolicu po leđima
Foto: Printscreen Youtube

HRABRA MUŠTERIJA

(VIDEO) URNEBESNO: Lopov ušetao sa pištoljem da krade, ali nije očekivao stolicu po leđima

Planeta -

Jedan čovek sprečio je oružanu pljačku u prodavnici u kalifornijskom gradu Fresnu tako što je razbojnika udario stolicom po glavi, a zatim se potukao sa njim.

Osumnjičeni, kasnije identifikovan kao Rajan Flores, ušetao je u prodavnicu prošlog četvrtka sa maskom Transformersa na glavi, nožem i lažnim pištoljem u rukama, a zatim zatražio novac od prodavačice za pultom.

Na njegovu nesreću, zločinački plan osujetio je kupac Kreg Džeri, koji je sedeo nekoliko stolova dalje. Džeri je hladnokrvno ustao, zgrabio stolicu, došunjao se Floresu iza leđa i svom snagom ga udario po glavi.

Pljačkašu je od siline udarca pala maska sa glave. Zatim je usledilo rvanje pa žestoka tuča. Džeri je Floresa srušio na pod i počeo da ga udara šakama. Pljačkaš je na kraju uhvaćen i priveden u policijsku stanicu.

Ipak, da se radi o potpunom amateru govori i njegovo ponašanje za vreme pljačke.

Osim činjenice da je bio maskiran svojevrsnom Transformers kacigom i plastičnim pištoljem, Flores je na početku držao pištolj u ruci, da bi zatim, poput “profesionalnog” pljačkaša iz džepa posegao i za nožem. Tako je sve do Džerijeve intervencije istovremeno u istoj ruci držao i nož i pištolj, a u drugoj vreću za novac.

(Kurir.rs/Index)

Foto Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track