(VIDEO) OVO JE PUTINOV RAJ: Ruski predsednik kupio besnu vilu u Marbelji, praviće vino koje će koštati suvog zlata!
Foto: printscreen agent4stars.com, Profimedia

PREDSEDNIČKI DOM

(VIDEO) OVO JE PUTINOV RAJ: Ruski predsednik kupio besnu vilu u Marbelji, praviće vino koje će koštati suvog zlata!

Planeta -

Predsednik Putin kupio je novu vilu La Zagaleti u Marbelji, koja je, po pisanju štampe, koštala više od preko 35 miliona evra.

Putin je inače ovu vilu kupio kako bi se bavio vinogradarstvom, pa je angažovao i čuvenog enologa Pitera Siseka koji će budno pratiti uzgoj grožđa, a potom i procesa proizvodnje vina. Dvadeset pet najboljih sorti grožđa od kojih se naravno dobija najbolje vino, biće posađene na suncem okupanim kaskadnim površinama koje okružuju njegovu novu vilu.

"Pingus" sorta loze opisana je kao kultna, a može se prodavati po veoma visokim cenama, ako se proizvede bez đubriva i pesticida. Upravo nju će saditi i predsednik Putin, a cena jedne flaše vina od ovog grožđa kreće se i preko 900 evra.

Prateći izuzetno kontrolisanu berbu, Putinova verzija ovog vina biće proizvedena u dva ogromna podzemna podruma, smeštena u njegovoj vili sa deset spavaćih soba.

On je ovu vilu kupio pre dve godine, i sve do sada se bavio njenim redizajniranjem. Vino koje će on proizvoditi sazrevaće u buradi od francuske hrastovine u ovim podrumima, čija je instalacija koštala oko 1.400.000 evra.

foto: printscreen gent4stars.com

Vila se nalazi u ekskluzivnom i ograđenom La Zagaleta imanju, ima privatni heliodrom i garažu u koju može da stanu 22 automobila. Njegov španski dom nalazi se na maloj udaljenost od Malaga aerodroma, a ima površinu veću od 18.000 kvadrata i nalazi se na 400 metara iznad nivoa mora, i na manje od 10 kilometara od plaže.

Njegova mega kuća ima formalni piano bar, kao i biblioteku dekorisanu drvenim panelima, koja se proteže na dva nivoa. Na donjem nivou nalazi se bazen 15 x 6 metara, sa odvojenim đakuzijem i spa odeljenjem sa fitnes opremom, kućnim bioskopom, nadomak vinskog podruma koji poseduje privatni bar za šampanjac.

foto: printscreen agent4stars.com

Kako svetski mediji tvrde, očekuje se da će brojni Putinovi prijatelji i saradnici kupiti imanja u ovom kraju, a mnogi od njih već sada poseduju nekretnine u ovom delu sveta. Inače, ovaj deo La Zagalete je pod konstantnim policijskim nadzorom, tako da vlasnici mega vila mogu bezbedno da uživaju.

Kurir.rs/agent4stars.com

Foto printscreen agent4stars.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE: Putin vs novinari!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track