BIO JE REVNOSTAN U NAPLAĆIVANJU PARKINGA: Posle 23 godine otkrili da je prevrant!
Foto: profimedia-0258998085

iskusno

BIO JE REVNOSTAN U NAPLAĆIVANJU PARKINGA: Posle 23 godine otkrili da je prevrant!

Planeta -

U engleskom gradu Bristolu, u okolini ZOO parka postoji parking kapaciteta za oko 150 automobila i 8 autobusa. 23 pune godine isti čovek naplaćivao je parking.

Cena za automobile bila je 2,5 funte, a za autobuse 7,5 funti. I onda, jednog dana, nakon 23 godine redovnog dolaska na posao, čovek se jednostavno nije pojavio. Uprava ZOO vrta bila je prisiljena da kontaktira Gradsku upravu i da zatraži novog radnika parkinga.

Međutim, Gradska uprava je odgovorila da nema nikakvu nadležnost nad ovim parkingom, nego da on spada pod nadležnost ZOO vrta. Uprava vrta je zatim obavestila gradske čelnike da je radnik na parkingu bio njihov zaposleni, a ne zaposleni u ZOO vrta.

Zatim je Gradska uprava obavestila upravu ZOO vrta da među svojim zaposlenima nikada nisu imali radnika spomenutog parkinga.

Za vreme dok se ova rasprava vrtela u krug, čovjek koji je radio na parkingu verovatno je ispijao koktele na nekom egzotičnom ostrvu, pošto je očigledno samovoljno instalirao aparat za naplatu parkinga.

Tako je on svakog dana naplaćivao nekoliko stotina funti dnevno, 23 godine bez prekida. To znači da je za navedeni period zaradio skoro pet miliona funti, a da niko ni dan danas ne zna kako se on zove, prenose mediji.

Kurir.rs/Oslobođenje.ba

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track