(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS U POZNATOM LETOVALIŠTU: Ispred kluba brutalno pretukli italijanskog turistu, svi ostali samo gledali
Foto: Youtube/Printscreen

PREMINUO U BOLNICI

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS U POZNATOM LETOVALIŠTU: Ispred kluba brutalno pretukli italijanskog turistu, svi ostali samo gledali

Planeta -

Španska policija privela je tri ruska državljana zbog ubistva italijanskog turiste u noćnom klubu u Ljoret de Maru.

Nikolo Ćjati (22), prodavac voća iz Toskane, nastradao je u popularnom letovalištu, nakon što su ga Rusi tukli dok je ležao na tlu. Povod tuče, tvrde očevici, bio je banalan. Nikolo je navodno slučajno gurnuo jednog nasilnika u gužvi disko kluba.

Ubrzo je procurio i šokantan snimak iz noćnog kluba u kome se jasno vidi kako nasilnici tuku nedužnog mladića, a stotine ljudi samo gleda što se događa.

Dva prijatelja mladog Italijana pokušali su da pomognu, ali i oni su dobili nekoliko udaraca.

Mladić je hitno prevezen u bolnicu, a Rusi su pobegli iz kluba. Nažalost, povrede su bile ozbiljne i mladić je umro. S druge strane, policija je vrlo brzo uhapsila nasilnike i tužioci kažu da će za njih tražiti najveću moguću kaznu.

Španski mediji pišu da su ruski državljani zapravo Čečeni koji su u Francuskoj zatražili politički azil, ali ta informacija još nije potvrđena.

Kurir.rs/Jutarnji Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track