(VIDEO) KAD POSPANA GOSTUJE NA TELEVIZIJI: Devojčica je pokupila svu pažnju gledalaca, ali niko nije očekivao da će uraditi i ovo!
Foto: Printscreen Youtube

hit na internetu

(VIDEO) KAD POSPANA GOSTUJE NA TELEVIZIJI: Devojčica je pokupila svu pažnju gledalaca, ali niko nije očekivao da će uraditi i ovo!

Planeta -

Devojčica Iris Vronka je sa majkom i bratom gostovala je u emisiji na ITV Newsu, ali nije mogla mirno da sedi dok je majka odgovarala na pitanja voditelja.

Njena majka Lusi u emisiji je govorila o alergijama na mleko koju su imala i njena deca, devojčica je onda ustala sa stolca i počela da šeta oko voditeljskog stola.

Voditelj je odmah gledaoce upozorio da je devojčici dopušteno da ''radi šta god ona odluči u idućih nekoliko minuta''.

Malena se tako šetala oko stola, igrala i skakutala dok su njena majka i brat govorili o alergiji na mleko i nisu dozvolili da ih devojčicini nestašluci ometu.

Vrhunac je bio kada se popela na sto, ali je razgovor tada već bio pri kraju.

" Imali smo vrlo uzbudljivo popodne, a u vreme kada smo gostovali na televiziji ona obično spava. Mogla sam da je držim u krilu i ona bi vrištala i otimala se ili sam mogla da je pustim da hoda i radi šta želi pa sam to i uradila" – ispričala je posle emisije majka devojčice koja je vrlo brzo postala hit na internetu.

Kurir.rs/večernji.hr

Foto printscreen youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BABA PRVI PUT STALA NA POKRETNE STEPENICE, a bolje da nije jer napravila haos!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track