SEKSI KOLUMBIJKE IH KOŠTALE POSLA: Vojnici dobili otkaz zbog sumnjivih žena!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

FATALNE

SEKSI KOLUMBIJKE IH KOŠTALE POSLA: Vojnici dobili otkaz zbog sumnjivih žena!

Planeta -

Bela kuća je otpustila vojnike iz pratnje američkog potpredsednika Majka Pensa, jer su bez dozvole dovodili žene u hotele.

Vojnici nisu prijavljivali žene koje su zvali u goste u svoj hotel, a o kakvim ženama se radi, nije navedeno.

Incident se desio tokom posete Pensa Latinskoj Americi prošle nedelje. Tri izvora su saopštila da se incident desio u Kolumbiji, ali četvrti izvor tvrdi da je bio u Panami. U Beloj kući su saopštili da je se prekršaj desio pre nego što je Pens krenuo u inostranstvo — vidimo da se radi o vojnicima koji su otišli u Latinsku Ameriku ranije kako bi spremili posetu potpredsednika. Koliko je bilo prekršaja, nije navedeno. Saopšteno je da su to bili oficiri sa višim činovima.

Vojnici su krenuli stopama drugih prekršioca iz predsedničkog obezbeđenja. Osam agenata tajne službe SAD su 2012. godine su bili uhvaćeni u sličnim prekršajima tokom posete Baraka Obame Kolumbiji. Agente su optužili da su u hotele dovodili prostitutke. Ovaj, kao i drugi incidenti, doveli su do smene rukovodstva tajne službe koja se bavi obezbeđenjem visokih zvaničnika SAD. Istina, u ovom slučaju zvanična lica nemaju dokaze da su vojnici dovodili prostitutke u hotel.

(Kurir.rs/ Sputnjik Srbija)

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track