(FOTO, VIDEO) TERORISTIČKI NAPAD U LONDONSKOM METROU: Ljudima spržena lica, policija zna ko je napadač!
Foto: Reuters, Foto: Reuters

POLICIJA NA LICU MESTA

(FOTO, VIDEO) TERORISTIČKI NAPAD U LONDONSKOM METROU: Ljudima spržena lica, policija zna ko je napadač!

Planeta -

Na stanici metroa u Londonu došlo je do eksplozije. Kako je saopšteno, u incidentu je povređeno 22 ljudi, među kojima ima i dece, a prema najnovijim informacijama reč je o terorističkom aktu. Policija je identifikovala osumnjičenog za ovaj napad na osnovu snimaka sa nadzornih kamera, prenose britanski mediji.

Prema informacijama, nekoliko osoba je zadobilo opekotine na licu. U toku je istraga policije.

Prema informacijama koje prenose svetski mediji, eksploziju je izazvala bela kanta, a fotografije su se pojavile na društvenim mrežama.

Reporterka sa lica mesta navodi da je u vozu eksplodirao sadržaj bele kofe, stavljene u plastičnu kesu pored ulaza u vagon metroa, kao i da ljudi imaju "veoma teške opekotine" i da im "kosa otpada".

Hitna pomoć je takođe saopštila da je poslala vozila.

Na Tviteru je postavljena fotografija žene kojoj su radnici Hitne pomoći pomogli da sedne na pločnik i ukazuju joj medicinsku pomoć.

Iz policije je saopšteno da su svesni izveštaja koji su se pojavili na društvenim mrežama, ali da će izneti činjenice vezane za incident tek kada budu sigurni u njihovu preciznost.

U prekidu je saobraćaj u podzemnoj železnici između stanica "Erls kort" i "Vimbldon" pošto vozovi prolaze kroz stanicu u kojoj je došlo do incidenta.

utnici su evakuisani iz voza, koji je, kako se navodi, bio ispunjen dimom.

"Upoznati smo sa incidentom u stanici metroa ’Parsons-Grin‘. Policajci se nalaze na licu mesta“, navodi se u saopštenju policije na Tviteru.

Kurir.rs/ Agencije

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track