(VIDEO) VANBRAČNI SIN ZAPEČATIO ČARLSOVU SUDBINU: Kanadska ljubavnica britanskog prestolonaslednika šokirala javnost!
Foto: Reuters 8.9.2017

skandal

(VIDEO) VANBRAČNI SIN ZAPEČATIO ČARLSOVU SUDBINU: Kanadska ljubavnica britanskog prestolonaslednika šokirala javnost!

Planeta -

On je visok i tamne kose i neverovatno liči na princa Vilijama, ali njegov navodni polubrat je sve samo ne deo kraljevske porodice. Rođen je i odrastao u Kanadi, u svetu kilometrima daleko od kraljevskog života u Backingemskoj palati. Reč je o Džejsonu Dženkinsu, 34-godišnjaku koji je rođen 9 meseci nakon što je njegova majka bivša kanadska mornarička poručnica Žanet, nezaštićenim seksom zatrudnela sa princom Čarlsom u Hajgruvu, tokom njegovog braka sa Dijanom.

"Bila sam Čarlsova ljubavnica punih 16 godina", otkrila je Žanet američkom časopisu Gloube. Objašnjava kako je to bila romansa na daljinu, a kad god bi se videli, sve se svodilo samo na seks. "Odeća bi samo padala i niko o nas dvoje nije razmišljao o kontracepciji" - ispričala je ona.

Žanet, koja danas ima 70 godina i živi u Torontu navodno ne želi ni da prizna ni da demantuje da je princ Čarls otac njenom sinu Džejsonu, govoreći kako "to nije njena stvar", ali palata je svakako uvidela opasnost u celoj stvari pa se godinama trudi da taj skandal ne izađe na svetlo dana.

Ona je upoznala Čarlsa 1975. u britanskom konzulatu u Montrealu, gde je radila celo vreme, a Čarlsa je navodno očarala svojom dugom plavom kosom i atraktivnim izgledom. Nakon njegovog povratka u Britaniju, svakodnevno ju je bombardovao ljubavnim pismima. Sama afera je započela sledeće godine, kad je Čarls otišao u Montreal na Olimpijske igre 1976., pa je često odlazio "na zadatke" u Sandringem i Balmoral, gde su se takođe nalazili. Kraljicu je razbesnilo saznanje da i Dženet odseda tamo.

Blizak prijatelj Džanet otkrio je Globu kako stvar nikad neće biti rešena dok princ ne pristane na test očinstva, ali da o svemu dovoljno govori činjenica kako je Džanetin sin "pljunuta kopija princa Vilijama" pa bi svako, da ga vidi, zaključio kako su braća. Čini se kako princ Čarls ne priznaje celu priču i optužuje da je reč o podmetanjima, dok njegova sadašnja žena i dugogodišnja ljubavnica Kamila želi da se on podvrgne DNK analizi kako bi se stvar jednom zauvek okončala pa bi tako i razrešio sve moguće sumnje o pravom nasledniku prestola.

Kurir.rs/Express.hr

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track