HRVAT TROSTRUKI UBICA KONAČNO UHAPŠEN: Monstrum koji je ubio šestogodišnjeg sina se predao bez borbe!
Foto: Printscreen Facebook

danima se krio u nemačkoj

HRVAT TROSTRUKI UBICA KONAČNO UHAPŠEN: Monstrum koji je ubio šestogodišnjeg sina se predao bez borbe!

Planeta -

Nemačka je policija uhapsila je Dražena Dakića, Hrvata koji je prošle nedelje u Nemačkoj ubio svog sina i još dve osobe.

Nemački portal nrwz.de javlja da je trostruki ubica uhvaćen nakon što je pet dana proveo u bekstvu. Portal javlja da je policija potvrdila hapšenje danas kasno poslepodne na području grada Rotvejla, kao i da se ubica nije opirao hapšenju.

Dražen Dakić je bio na međunarodnoj poternici. Podsetimo, 40-godišnji Dakić je prošlog četvrtka uveče u gradiću Villingendorfu ubio svoga 6-godišnjeg sina i još dvoje ljudi, dok se dečakova majka i Dakićeva supruga sa kojom više nije živeo, uspela da spase.

Dakić je, kako smo već pisali, kroz vrt ušao u kuću u kojoj je njegova bivša partnerka, poreklom iz Litvanije, priredila proslavu povodom polaska u školu njihovog sina Darija.

Dakić je pucao iz oružja duge cevi ubivši sina Darija (6), novog partnera svoje bivše supruge i njenu prijateljicu. Njegova supruga je navodno pobegla od njega zbog nasilja, nakon čega je pronašla novog partnera, a nemački mediji javljaju da bi upravo to mogao biti motiv ubistva.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nove spekulacije i nagađana o ubistvu Jelene Marjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track