(VIDEO) UPUCAN DOK JE JEO SVOJU ŽRTVU: Policija upala u kuću ubice i zatekla horor!
Foto: Printscreen Facebook

jeziv zločin

(VIDEO) UPUCAN DOK JE JEO SVOJU ŽRTVU: Policija upala u kuću ubice i zatekla horor!

Planeta -

Kanibal Afive Mapekula (23) ubijen je u svojoj kući u gradu Umtata u Južnoafričkoj republici.

POlicajci su ga zatekli kako jede telo svoje žrtve, i više puta tražili od njega da prestane i preda se. Međutim Mapekula se oglušio o naredbe zbog čega ga je policija upucala rafalom iz vatrenog oružja.

Oni su zapucali kad je Afive na njih krenuo nožem koji je držao u okrvavljenoj ruci. Kanibal je prerezao grlo nesrećnoj ženi po imenu Tembise Masumpe (35), a zatim joj odrubio glavu. Njegova majka zatekla je jeziv prizor u kući svog sina i odmah pozvala policiju.

Policija je saopštila da je Mapekula nekoliko dana ranije uvukao nesrećnu Tembisu u svoju kuću, gde kasnije i iskasapio. Kad su stigli na mesto zločina mladić je jeo živo meso žrtve i nije hteo da prestane. Gradonačelnica Bulelva Mbengu kaže da sumnja kako je Mapekula bio pod dejstvom droga.

Nekoliko časova kasnije podlegao je povredama u bolnici "Nelson Mendela" u Umtati. Ovo je drugi slučaj kanibalizma u poslednje tri nedelje u ovoj državi. Nedavno je šest muškaraca uhapšeno zbog sumnje da su silovali, ubili i pojeli delove tela jedne devojke u Estkortu.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nove spekulacije i nagađana o ubistvu Jelene Marjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track