TRAMP ŠOKIRAO: Hteo sam seks s princezom Dajanom!
Foto: Beta, EPA

PREDSEDNIK SAD O POKOJNOJ BRITANSKOJ PRINCEZI

TRAMP ŠOKIRAO: Hteo sam seks s princezom Dajanom!

Planeta -

Kočoperi se Predsednik SAD u intervjuu 2000. govorio da je Ledi Di bila prelepa i da je želeo da je odvede u krevet

NJUJORK - Princeza Dajana je lako mogla da postane prva dama Amerike ako je suditi po afinitetima Donalda Trampa, šefa Bele kuće.

Naime, Tramp je u intervjuu Hovardu Sternu, poznatom radio-voditelju, iz 2000. godine rekao kako smatra da je britanska princeza Dajana luda, ali da ne bi oklevao da ima seks s njom.

Sretali se više puta

- Dajana je imala visinu, bila je lepa, imala je divnu kožu. Bila je veličanstvena. Bila je luda, ali to su minorni detalji. Ne bih oklevao da imam seks s njom - rekao je Tramp tri godine posle smrti britanske princeze, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu.

Tramp je u svojoj knjizi „Umetnost povratka“ naveo i druga svoja zapažanja o majci britanskih prinčeva Vilijama i Harija:

- Nisam mogao da ne primetim da princeza Dajana ostavlja jak utisak na ljude. Ona je bila genijalna, prava žena iz snova.

Tramp i Dajana su se sretali više puta, a na jednoj večeri su sedeli za istim stolom. Ipak, Dajana nije previše pažnje obraćala na bahatog američkog milijardera, koji joj se neprestano udvarao nakon razvoda od princa Čarlsa. Prošlog meseca je TV voditeljka Selina Skot u Sandej tajmsu tvrdila da je Tramp „bombardovao Dajanu ogromnim buketima cveća“ i da je princeza rekla da se „ježi“ od biznismena.

- Dok su se ruže i orhideje gomilale, ona je počela da se oseća kao da je Tramp proganja - rekla je Selina.

Jurio manekenke

Tramp se u intervjuu Sternu pohvalio da je spavao s nekim od najlepših manekenki tog vremena.

- Istina je, imao sam seks s nekim od najlepših žena u istoriji - rekao je Tramp.

Tramp je rekao i da Anđelina Džoli ima velike usne, kao i Maraja Keri i Sindi Kraford, ali da bi, bez obzira na to, imao seks s njima.

foto: Reuters

Prvi put zvanično

HARI I MEGAN U JAVNOSTI

Na Igrama neporaženih, koje se održavaju u Torontu, britanski princ Hari, peti u redu za nasleđe prestola, prvi put se pojavio u javnosti sa svojom devojkom, glumicom Megan Markl. Par je sedeo zajedno na tribini tokom teniskog meča između Australije i Novog Zelanda i delovali su više nego prisno. Tokom meča su opušteno ćaskali s ljudima okolo, a otišli su držeći se za ruke uz poneki poljubac.

Kurir / E.K.

Foto: Beta, Reuters, EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track