(VIDEO) NAJPOHOTNIJA PROFESORKA NA SVETU: Zavodila učenike, spavala sa šestoricom, sa nekima imala i trojku!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Prinscreen/ Youtube

OSUĐENA

(VIDEO) NAJPOHOTNIJA PROFESORKA NA SVETU: Zavodila učenike, spavala sa šestoricom, sa nekima imala i trojku!

Planeta -

Majka dvoje dece osuđena je na 10 godina zatvora zbog seksa s četvoricom srednjoškolaca, a s još dvojicom je imala i seks u troje.

Heder Li Robertson (39) je prošlog četvrtka prihvatila nagodbu, a osim decenije koju će provesti iza rešetaka, doživotno će se nalaziti na popisu seksualnih prestupnika i izgubiće učiteljsku licencu.

Robertson je predavala u srednjoj školi u teksaškom gradiću Lufkinu, gde je između novembra 2016. i februara 2017. zavela šestoricu tinejdžera s kojima je stupila u seksualne odnose.

“Forenzički dokazi upućuju da je Robertson pozvala dečake u svoj dom gde su stupali u seksualne odnose”, rekli su iz tamošnjeg tužiteljstva.

Da slučaj bude još bizarniji, Robertson je roditelje jednog učenika zamolila da ga dovezu do njene kuće kako bi joj navodno pomogao da premesti nameštaj.

Roberston je imala seksualne odnose s dvojicom učenika u isto vreme. Jedan od njih priznao je policiji da je sve krenulo preko popularne mobilne aplikacije Snapchat, a završilo u krevetu. Dečak je pozvao i svog prijatelja, a pošto što im je Robertson otplesala striptiz, odvela ih je u krevet.

Kao žrtve su se javila još dvojica učenika, a Robertson je sve priznala. Rekla je da nije nikoga prisiljavala ni na šta, pa tako ni na obveznu upotrebu kondoma, a kao posledica svega kod nje se javio alkoholizam.

Majka jednog od učenika je priznala kako je kod sina primetila čudno ponašanje, ali nije znala o čemu je tačno reč sve dok skandal nije dospeo u javnost.

Kurir.rs/ Net.hr

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track