(FOTO) POJAVILI SE DETALJI O DEVOJCI MONSTRUMA IZ LAS VEGASA: Ko je Marilu Danli? Žena sa poternice nije ni bila u zemlji u toku masakra u Las Vegasu
Foto: Facebook Printscreen

Ipak nije saučesnik?

(FOTO) POJAVILI SE DETALJI O DEVOJCI MONSTRUMA IZ LAS VEGASA: Ko je Marilu Danli? Žena sa poternice nije ni bila u zemlji u toku masakra u Las Vegasu

Planeta -

Objavljeni su novi detalji o Marilu Danli (63) ženi koja je živela sa napadačem iz Las Vegasa.

Iako je policija prvobitno saopštila da traga za ženom koja je bila sa Stivenom Pedokom koji je u nedelju ubio 59 osoba i ranio više od 500 rafalnom paljbom iz hotelske sobe na 32. spratu, sada je rečeno da ona više nije "osoba od interesa".

Policija je naišla na njeno ime jer se Pedok prijavio u hotel koristeći njene podatke. Sada je otkriveno da je Marilu Danli u vreme napada bila na Filipinima. Danli ima australijsko državljanstvo, ali je poreklom sa Filipina, gde boravi u poseti rođacima.

Policija ipak i dalje pokušava da stupi u kontakt sa njom ne bi li saznala nešto više o motivima ubice. Njih dvoje su živeli zajedno u kući u Meskitu. Brat Stivena Pedoka rekao je da su oni u vezi i da ju je video nekoliko puta.

"Možda su se venčali, ne znam, ali mislim da je ona samo njegova devojka", rekao je Erik Pedok.

Komšije Pedoka i Danlijeve kažu da su oni često odlazili od kuće na nekoliko dana da posete kazina ili koncerte. Danlijeva je komšijama rekla da je Pedok profesionalni kockar.

Komšinica Dajen Mekej rekla je da ih nije često viđala i da Danlijeva nije bila mnogo pričljiva o svom životu i da je Pedok bio "agresivan i nimalo prijateljski nastrojen". I drugi susedi kažu da su bili prilično zatvoreni i da ih nisu često viđali.

Danlijeva je bila udata pre veze sa Pedokom i ima decu i unuke. Sa njim je živela u Australiji. Jedna njena prijateljica iz Australije je ispričala da je ona bila vesela i puna života.

"Nikada ne bih pomislila da bi ona mogla da bude umešana u ovako nešto", rekla je žena za lokalne australijske medije.

Na njenom Fejsbuk profilu, koji je sada deaktiviran, pisalo je da je "ponosna majka i baka koja živi život punim plućima". Na profilu na Linkedinu je pisalo da je radila u kazinima.

(Kurir.rs/Daily Mail)

(Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Penzioner pucao na ljude u Las Vegasu?! Ovo su najnovije vesti o užasnom krvoproliću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja