Najnovije vesti

KAKO JE BITI U BRAKU SA TRAMPOM: Bivša žena Ivana otkrila tajne

Ispovest

KAKO JE BITI U BRAKU SA TRAMPOM: Bivša žena Ivana otkrila tajne

Planeta

Nova knjiga Ivane Tramp, bivše supruge predsednika SAD, otkriva detalje o njihovom zajedničkom životu, uključujući i razvod, o kome su američki tabloidi brujali nedeljama.

Ivana Tramp, koja je bila u braku sa Donaldom Trampom od 1977. do 1992. godine, u knjizi "Odgajanje Trampa" piše da je jednog decembarskog dana 1989. godine znala da je njihov brak prišao kraju.

"Prilazi mi jedna plavuša i kaže: 'Ja sam Marla i volim tvog muža. Voliš li ga ti?' - Gubi se. Volim svoga muža. Nisam se ponela kao dama, ali bila sam šokirana", piše Ivana Tramp u svojoj novoj knjizi.

Javna afera Donalda Trampa sa Marlom Mejpls izrodila je čuveni naslov "Najbolji seks koji sam ikada imao" u "Njujork postu" 1990. godine.

Nakon što se razveo od Ivane, Donald Tramp je oženio Mejplsovu 1993. godine.

Trampova bivša žena priseća se u knjizi koliko je "ludo" bilo to što nije mogla da upali televizor, a da ne čuje svoje ime.

U dobrom delu knjige, Ivana Tramp se priseća svog odrastanja u Evropi, početaka manekenske karijere u Njujorku i opisuje kada se prvi put upoznala sa Donaldom Trampom.

Prema njenim rečima, on je njoj i njenim prijateljicama obezbedio sto u luksuznom menhetnskom restoranu, platio račun i poslao "kadilaka" da je vrati u hotel.

"Instinkti su mi rekli da je Donald pametan i duhovit", piše ona u knjizi.

Agencija AP došla je ranije do primerka knjige, koja bi trebalo da bude puštena u prodaju sledeće nedelje.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: TOP 10 najvećih “bisera” Donalda Trampa!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...