Najnovije vesti

(VIDEO) UBRIZGALA U SEBE SIBIRSKU BAKTERIJU STARU 3,5 MILIONA GODINA: A razlog je krajnje bizaran
Foto: Printscreen Youtube

eksperimentiše na sebi

(VIDEO) UBRIZGALA U SEBE SIBIRSKU BAKTERIJU STARU 3,5 MILIONA GODINA: A razlog je krajnje bizaran

Planeta

Nemica, zavisnica od plastične hirurgije, koja se u javnosti predstavlja kao Manouš, u jednoj emisiji otkrila je koliko zapravo ima godina...

U proteklih 20 godina Manouš je, prema sopstvenom priznanju, na estetsku hirurgiju potrošila oko 42.000 evra. Korigovala je oblik očiju, popunila i podigla obraze, dvaput je operisala nos, operisala je usne, a grudi je operisala čak šest puta.

Na tome, dobro ste pretpostavili, nije stala. Naime, proteklih nekoliko meseci ta Nemica u krv ubrizgava bakterije stare oko tri i po miliona godina.

Sve to ona nije učinila, kaže, kako bi se podmladila, već kako bi „dostojanstveno ostarila“. Upravo je ta njena izjava najviše zgrozila gledaoce britanskog šou-programa koji su očekivali da je mnogo starija nego što zapravo jeste.

Manouš je naime nakon mnogo nagovaranja od strane voditelja priznala da ima 48 godina. Brojni gledaoci su se nakon toga oglasili na Tviteru i posumnjali u to da Manouš ima 48 godina i počeli su sa nagađanjima da je u šezdesetim, sedamdesetim, a jedan gledalac je otišao toliko daleko da tvrdi da ima 101 godinu, piše „Dejli mejl“.

Manouš kaže da samu sebe smatra „ljudskim laboratorijskim pacovom“, zbog toga što sebi već nekoliko meseci u krvotok ubrizgava bakteriju bacilus F. Takođe kaže kako se oseća mlađe i vitalnije.

Tu drevnu bakteriju su u Sibiru 2009. godine otkrili ruski naučnici. Njih je fascinirala činjenica da bakterije, uprkos starosti od tri i po miliona godina, nisu pokazivale znakove starenja. Nemica zavisna od estetske hirurgije očigledno je zaključila da bi bakterija mogla da joj pomogne.

(Kurir.rs/Sputnjik Srbija)

Foto Printscreen Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...