IRCU DOSADILO HRKANJE ŽENE: Jedino rešenje je bilo tunel do - mesta za opuštanje!
Foto: Profimedia

maštovito

IRCU DOSADILO HRKANJE ŽENE: Jedino rešenje je bilo tunel do - mesta za opuštanje!

Planeta -

Vodoinstalater iz mesta Omaga u Irskoj je iskopao tunel od njegovog kreveta do lokalnog paba,zbog čega je pozvan na sud.

Patsi Ker je pozvan na sud u Omagu nakon što je utvrđeno da je tunel uzrok srušene kanalizacije od susedne kuće. Ker je rekao sudu o njegovom tajnom tunelu i razloge za to: “Nakon gledanja fima Bekstvo iz Šošenka jedne noći 1994. godine, odlučio sam da uradim nešto u vezi ženinog hrkanja, pa sam čekao dok nije bila u dubokom spavanju, a zatim sam počeo da kopam rupu pod krevetom pravac do kafane. Koristio sam sve vrste alata od kašike do mašine za dosadašnju tunelsku čvrstoću. Već 2009. prokopao sam do ženskog toaleta u pubu”, kaže on.

Ker je objasnio kako je proteklih pet godina proveo u pubu preko svog tunela pre nego što se vratio u 1 ujutro, a njegova žena ga nije otkrila. “Iskreno, bilo mi je drago što sam uhvaćen. Ujutro sam uvijek mirisao na piće i objašnjavao sam to kao prirodni miris. Stanodavac se takođe pitao kako se svako veče pojavljujem niotkud istovremeno i nestajem iz ženskih toaleta. ”

Na suđenju gospođa Kerr je jednostavno slegla ramenima.

Kurir.rs/Tuzlanski.ba

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track