Najnovije vesti

(VIDEO) OVA ŽENA JE POSTALA PRAVI HIT NA INTERNETU: Uhvatila ajkulu golim rukama i onda joj spasla život
Foto: Youtube/Printscreen

JEDAN OBIČAN DAN U AUSTRALIJI

(VIDEO) OVA ŽENA JE POSTALA PRAVI HIT NA INTERNETU: Uhvatila ajkulu golim rukama i onda joj spasla život

Planeta

Jedna žena iz Australije se nakratko proslavila na internetu kada se pojavio snimak u kome ona nonšalantno podiže ajkulu i vraća je u more.

 

Agentkinja za nekretnine Merisa Hetjer, trenutno poznatija kao “rvačica s ajkulama“ pravi je hit na društvenim mrežama.


Melisa je tokom plivanja u prirodnom bazenu Oak Park u predgrađu Sidneja naletela na bakarnu ajkulu koju je odlučila da spase i vrati je u okean.

 

 

Još je zanimljivije da je njena ćerka snimala video u kome se na trenutak njena majka rve sa ajkulom, da napomenemo - golim rukama, a onda je prebacuje preko bazena i vraća u more. Iznenađena je količinom pažnje koju je dobila širom sveta.

 

“Jednostavno sam htela da uhvatim ajkulicu. Da je bila odrasla ajkula u pitanju, ne bih to nikada uradila“, rekla je i dodala da joj je bilo žao kada ju je videla da lupa glavom o stenu od stresa i dezorijentacije.

 

“Uhvatila sam je za vrat kako ne bi mogla da se okrene i ugrize me. Nije bila toliko teška, ali njena koža je bila veoma gruba, kao šmirgla. Bacila sam je preko ivice i videla kako je otplivala“, rekla je.

 

Inače, ova vrsta ajkula može biti jako agresivna ako je gladna, a više puta godišnje je u Sidneju zabeležen napad ove vrste na ljude.

 

 

Kurir.rs/The Telegraph
Foto: Youtube/Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Uhvatio ajkulu golim rukama! Niko ne može da veruje šta je uradio ludi Amer!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...