(VIDEO) ŽENE POKAJANIH NARKO-BOSOVA OTVORILE DUŠU: Kupali smo se u parama, ali smo imali jako moćnu zaštitu!
Foto: AP

drama

(VIDEO) ŽENE POKAJANIH NARKO-BOSOVA OTVORILE DUŠU: Kupali smo se u parama, ali smo imali jako moćnu zaštitu!

Planeta -

Dve anonimne žene iz Meksika napisale su knjigu u kojoj otkrivaju kako izgleda život supruga šefova narko kartela. Dve žene danas žive u strahu od neprijatelja svojih muževa, svaki nedelju menjaju broj mobilnog i u konstantnom su strahu da njih i njihovu djecu ne ubiju narko-bosovi o kojim njihovi muževi sada govore američkoj policiji jer su nakon postali svedoci saradnici.

Dve žene su supruge braći blizancima koji su jedini odgovorni za ogromni porast tržišta narkotika u Sjedinjenim Državama tokom poslednje dve decenije. Od 1998. do 2008. godine, njihovi muževi, Pedro i Margarito Flores, postali su veliki trgovci i samo su gradili krijumčarske puteve preko meksičke granice, dramatično povećavajući količinu kokaina, heroina, metamfetamina i marihuane koja je prolazila do Sjedinjenih Država.

U knjizi koju su napisale svedoče da su imale više novca nego što su ikada mogle da sanjaju, nisu imale pojma koliko troše, vozile su luksuzne aute i letovale na najskupljim destinacijama na svetu.

"Naši muževi skrivali su milion dolara kokaina i heroina u luksuznoj kućici pored ulice gde se nalazi Harpo Studios i učinili isto kod kuće u Kalabasu, nekoliko kilometara od mesta gdje žive Kardašikani. Ipak, nitko od komšija nije sumnjao u nešto. Ili pogledajte nas. Mi govorimo ljudima da smo samo domaćice odvojene od muževa, ali istina, bili smo dobri prijatelji sa plaćenim ubicama", tvrde supruge.

"Bio je to krvav novac", kažu cure one i navode da knjigom žele ispričati svoju priču te upozoriti ljude da droga uništava živote na sve moguće načine.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track