(FOTO) ZAGRLJENI U SMRT: Mladić (21) i njegova devojka (20) nađeni u najsmrtonosnijem nacionalnom parku SAD
Foto: Printscreen Twitter

tuga

(FOTO) ZAGRLJENI U SMRT: Mladić (21) i njegova devojka (20) nađeni u najsmrtonosnijem nacionalnom parku SAD

Planeta -

Više od hiljadu smrtnih slučajeva zabeleženo je u američkim nacionalnim parkovima u poslednjih deset godina, a Džošua Tri uvršten je 2014. u deset najsmrtonosnijih nacionalnih parkova

Planinari su u nedelju u kalifornijskom Nacionalnom parku Džošua Tri pronašli dva tela, a sumnja se da je reč o dvoje planinara koji su poslednji put viđeni krajem juna. Džozef Orbeso (21) i Rakel Ngujen (20) vodili su kao nestali skoro tri meseca.

Tragači su još letos pronašli njihov automobil u blizini staze Mejz Lup, a njihov prtljag još je bio u apartmanu kog su iznajmili. Njihov poslednji kontakt zabeležen je upravo u blizini staze.

Orbesov otac Gilbert mesecima je pretraživao delove parka sa spasiocima, tragačima i prijateljima. Tela su pronađena u udaljenom delu parka i u pozi zagrljaja, piše njujorški Dejli njuz.

Ostaci preminulog para odneti su helikopterom i poslati forenzičarima na konačnu proveru. Ali Gilbert Orbeso uveren je da su to njegov sin i njegova devojka. Najčešći uzroci smrti u američkim nacinalnim parkovima su utapanje i nesreće s motornim vozilima.

(Kurir.rs/24sata.hr/M.Presečki)

Foto Printscreen Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najmisterioznija osoba porodice Marjanović uskoro pred sudijom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track