(VIDEO) SRBIN (50) BRUTALO UBIO SUPRUGU U ŠVAJCARSKOJ: Iskasapio ženu (45) pred troje dece!
Foto: PrintScreen

porodična tragedija

(VIDEO) SRBIN (50) BRUTALO UBIO SUPRUGU U ŠVAJCARSKOJ: Iskasapio ženu (45) pred troje dece!

Planeta -

Srbin Mašo T. (50) je pred ćerkkom i dva sina na smrt je nožem izbo svoju suprugu Refadiju T. (45) u stanu u švajcarskom gradu Vesterkingenu.

Porodična tragedija dogodila se u utorak u uveče, a kako javljaju švajcarski mediji, Srbin je svoju suprugu tukao i ubadao nožem po telu i vratu dok nije izdahnula.

Muškarac srpskog porekla, star 50 godina, posle svađe ubio je suprugu u stanu pred njihovih troje dece. Policija je zatekla leš i odmah uhapsila ubicu, koji nije pružao otpor, saopštila je policija.

foto: printscreen blick.ch

Komšije kažu da su u šoku zbog zločina koji se dogodio. Policija je intervenisala oko 19.30, po prijemu poziva da se iz stana čuje svađa.

Maso je pred očima njihove ćerke od 13 godina i dva sina od 12 i 16 godina, počinio zločin, a druga ćerka nije bila u kući. Žena je preminula na licu mesta.

foto: printscreen blick.ch

Prema rečima komšija, Mašo T. boluje od epilepsije i navodno je imao nekoliko operacija. Oni su za švajcarske medije izjavili da je porodica bila ljubazna i da nikada ne bi rekli da tako nešto može da se dogodi.

Međutim neke od komšija kažuda su "čuli da je Mašo bio agresivan prema supruzi i da su ga poslednjih dana viđali nervoznog”.

U švajcarskim medijima se spekuliše da bi, upravo, njegova bolest mogla da bude uzrok napada na suprugu, ali to još nije potvrđeno.

Kurir.rs/Blik

Foto PrintScreen blick.ch

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track