(VIDEO +18) IMALA ODNOS SA POLICAJCEM U DISKOTECI, ALI SE NE KAJE: Jedina greška je što smo to radili na javnom mestu
Foto: Printscreen Youtube

skandal

(VIDEO +18) IMALA ODNOS SA POLICAJCEM U DISKOTECI, ALI SE NE KAJE: Jedina greška je što smo to radili na javnom mestu

Planeta -

Ksenija Smirnova (18) odlučila je da progovori nakon što je snimak njenog seksa usred noćnog kluba pregledan hiljadama puta na društvenim mrežama Rusije.

Mnogi su govorili mladoj ženi da tuži mladića sa kojim je bila, policajca Rodiona Artjušina, koji je zbog ovog incidenta dobio otkaz, prenosi Rumorbus. Organizovana je čitava onlajn kampanja u kojoj se tražilo od Ksenije da prijavi Rodiona zbog silovanja dok je bila pijana.

Ali u obraćanju svojim pratiocima na Instagramu mlada žena je jasno dala do znanja da polni odnos u noćnom klubu u Nižnjem Novogordu, pred stotinama drugih ljudi, nije bio napad.

"Nije me silovao, oboje smo krivi za ono što se dogodilo", izjavila je Ksenija.

"Poznavali smo se i pre te noći. Nisam napisala izjavu u kojoj ga optužujem niti ću to napraviti. Ja sam odrasla. Imam 18 godina", objasnila je ona.

Priznala je da se jako uzrujala kada je prepoznata u lascivnoj pozi na javnom mestu, ali je rekla da je njena porodica "uverila" da će biti uz nju.

"Ništa se sad ne može popraviti, priča se previše raširila. Znam da sam glupa. Ali jedino što je bilo pogrešno je to što smo to radili pred drugim ljudima", rekla je ona.

Mladić sa video snimka tek treba u javnosti da progovori o incidentu. On je trenirao da postane policajac, ali je dobio otkaz zbog stvaranja loše slike policije kada se video pojavio na internetu.

Policijski portparol Mihail Martjanov potvrdio je da nakon incidenta nisu prijavljene nikakve žalbe niti kaznene delatnosti, bilo u vezi seksualnog napada ili nedoličnog ponašanja u javnosti.

(Kurir.rs/Net.hr)

Foto Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track