(VIDEO) ZBOG MAJKE JE UBIJAO STUDENTKINJE NA AUTOPUTU: Ovo je jedan od najkrvožednijih serijskih ubica u SAD!
Foto: Youtube screenshot/Dark Light T

jezivo

(VIDEO) ZBOG MAJKE JE UBIJAO STUDENTKINJE NA AUTOPUTU: Ovo je jedan od najkrvožednijih serijskih ubica u SAD!

Planeta -

Sa samo 15 godina Edmund Kemper ubio je baku i dedu samo zato da oseti kako je to biti ubica. Smestili su ga u mentalnu ustanovu sa visokim merama bezbednosti, ali nije uspeo da se izleči. Nakon što je u njoj proveo deset godina pustili su ga kući, ali njegova nekontrolisana želja za ubijanjem dovela je do novih žrtava – ovaj put su to bile mlade studentkinje. Kemper, koji je postao poznat kao Koed Kiler, bio je jedan od najkrvožednijih serijskih ubica na američkoj Zapadnoj obali. Bio je visok preko dva metra i izuzetno inteligentan. I - nije mogao da prestane da ubija.

Od juna 1972. do februara 1973. Kemper je počinio šest šokantnih ubistava tako što bi na autoputu pokupio autostoperke, potom bi ih odvezao u zabačena područja, gde bi ih ubijao i odsecao glave, da bi se zatim iživljavao nad njihovim mrtvim telima. Odsečene glave je skupljao u svom stanu i kasnije ih koristio kako bi se seksualno zadovoljavao.

Studentkinje, koje nisu imale sreće i stopirale su u okrugu Santa Kruz u Kaliforniji, nisu bile njegove jedine žrtve. Stalno je razmišljao o konačnom obračunu sa majkom, alkoholičarkom, koja je problematičnog sina (sa zadovoljstvom je mučio mačke i maltretirao sestre) kažnjavala tako što ga je zaključavala u podrum. Zbog nje je živeo sa bakom i dedom, roditeljima njegovog oca, koji je napustio porodicu.

Kako se navodi u tekstu objavljenom u "Sajkolodži Tudej", Kemper je na kraju ostvario svoju glavnu fantaziju: na Veliki petak, 1973. godine, ubio je majku čekićem i zadavio njenu najbolju prijateljicu. Nakon seksualnog zadovoljavanja sa majčinom odsječenom glavom, Edmund Kemper je opušteno telefonirao policiji i priznao šta je učinio. Uhapšen je u Koloradu, gde je pobegao pre nego što je pozvao policiju i priznao svoje zločine.

Imao je samo 24 godine. Osuđen je po osam tačaka optužnice za ubistvo prvog stepena. Časopis navodi da je dugo imao bizarne maštarije – maštao je da je mučen i da umire u plinskoj komori ili na električnoj stolici. U to vreme, međutim, u Kaliforniji nije bilo smrtne kazne, pa nije mogao dobiti ono što je želeo.

Kurir.rs/Express.hr

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track