ZAHAROVA ISMEJALA ISTRAGU KOJA TRESE AMERIKU: Pre Janukoviča predsednica Ukrajine bila Timošenkova? Niste znali, ali izgleda da je bila...
Foto: Profimedia

reakcija

ZAHAROVA ISMEJALA ISTRAGU KOJA TRESE AMERIKU: Pre Janukoviča predsednica Ukrajine bila Timošenkova? Niste znali, ali izgleda da je bila...

Planeta -

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da u optužbama na račun Pola Manaforta, bivšeg šefa predizbornog štaba Donalda Trampa, kao i njegovog bivšeg poslovnog saradnika Rika Gejtsa, postoje određene neistine, kao i da to govori da je u pitanju nameštaljka.

"Mnogo mi se dopao detalj da je, prema navodima američke istrage, predsednik Ukrajine pre Viktora Janukoviča bila Julija Timošenko. Šta, niste znali, e pa - izgleda da je bila", rekla je ona, prenosi Sputnjik.

Timošenkova je bila premijer Ukrajine od 2007. do 2010. godine, a predsednik Ukrajine pre Janukoviča (2007-2010) bio je Viktor Juščenko (2005-2010), podseća portal.

"To je važan detalj koji pokazuje na koji način je pripreman taj dokument. Svima treba da bude jasno da kada se radi ozbiljna istraga, o takvim propustima ne može biti ni reči", rekla je Zaharova.

Pola Manaforta i Rika Gejtsa savezna velika porota optužuje po 12 tačaka, uključujuči zaveru protiv SAD, a optužnica uključuje zaveru za pranje novca i kršenje saveznih zakona o lobiranju i bankarstvu, kao i lažne izjave.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KLJUČNI SVEDOCI U TUŽILAŠTVU! Da li je baka sa kozama videla Zorana Marjanovića na nasipu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track