PREDSEDNIK AMERIKE NA METI: Likvidirali Trampa na Tviteru
Foto: Reuters

Sabotaža

PREDSEDNIK AMERIKE NA METI: Likvidirali Trampa na Tviteru

Planeta -

Jedan zaposleni poslednjeg dana u firmi na 11 minuta deaktivirao nalog šefu Bele kuće, što je dovelo do haosa na društvenoj mreži

VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp našao se na meti jednog od zaposlenih u „Tviteru“, koji mu je deaktivirao nalog!

Ubrzo nakon što je deaktiviran nalog @realDonaldTrump došlo je do haosa na društvenoj mreži i oglasio se veliki broj Trampovih pratilaca.

Interna istraga

Nalog lidera najmoćnije sile na svetu ponovo je aktiviran posle 11 minuta, a iz kompanije su u početku tvrdili da je u pitanju slučajna greška.

- Koliko znamo, radi se o zaposlenom koji je radio na podršci klijentima i njemu je ovo bio poslednji radni dan. Sprovodimo internu istragu. Učinićemo sve da se to više ne ponovi - saopštio je „Tviter“.

foto: Twitter

Tramp je poznat po tome što koristi Tviter kako bi napadao protivnike i promovisao politiku koju vodi, a ima 41,7 miliona pratilaca. On je i najpopularniji svetski lider na toj popularnoj društvenoj mreži.

- Veliki poreski rez je napravljen danas. Lobisti se bore protiv Kapitol hila, ali republikanci će ostati jaki i učiniti ono što je dobro za Ameriku - napisao je Tramp po objavljanju naloga.

Blokirana Bela kuća

U Beloj kući je juče došlo do panike i blokade zbog sumnjivog paketa, ali su agenti Tajne službe brzo reagovala, a osumnjičeni je hitno uhapšen.

Ovo niste znali

Donald Tramp ima dva naloga na Tviteru: @realdonaldtrump i @potus

Predsednik SAD ima ukupno 62,6 miliona pratilaca (41,7 i 20,9)

Prvi nalog je otvorio još 2009. godine

Do sada je objavio više od 36.000 poruka

U proseku objavljuje 12 poruka dnevno

Kurir / E.K.

Foto: Reuters, Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Slučaj kantrimen! Da li Marko krije ljubavnicu ili nečije dete, pita otac nastradalog Bojana?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track