Najnovije vesti

PREDSEDNIK AMERIKE NA METI: Likvidirali Trampa na Tviteru
Foto: Reuters

Sabotaža

PREDSEDNIK AMERIKE NA METI: Likvidirali Trampa na Tviteru

Planeta

Jedan zaposleni poslednjeg dana u firmi na 11 minuta deaktivirao nalog šefu Bele kuće, što je dovelo do haosa na društvenoj mreži

VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp našao se na meti jednog od zaposlenih u „Tviteru“, koji mu je deaktivirao nalog!


Ubrzo nakon što je deaktiviran nalog @realDonaldTrump došlo je do haosa na društvenoj mreži i oglasio se veliki broj Trampovih pratilaca.


Interna istraga


Nalog lidera najmoćnije sile na svetu ponovo je aktiviran posle 11 minuta, a iz kompanije su u početku tvrdili da je u pitanju slučajna greška.

- Koliko znamo, radi se o zaposlenom koji je radio na podršci klijentima i njemu je ovo bio poslednji radni dan. Sprovodimo internu istragu. Učinićemo sve da se to više ne ponovi - saopštio je „Tviter“.

foto: Twitter


Tramp je poznat po tome što koristi Tviter kako bi napadao protivnike i promovisao politiku koju vodi, a ima 41,7 miliona pratilaca. On je i najpopularniji svetski lider na toj popularnoj društvenoj mreži.

- Veliki poreski rez je napravljen danas. Lobisti se bore protiv Kapitol hila, ali republikanci će ostati jaki i učiniti ono što je dobro za Ameriku - napisao je Tramp po objavljanju naloga.


Blokirana Bela kuća


U Beloj kući je juče došlo do panike i blokade zbog sumnjivog paketa, ali su agenti Tajne službe brzo reagovala, a osumnjičeni je hitno uhapšen.

 

Ovo niste znali

 

Donald Tramp ima dva naloga na Tviteru: @realdonaldtrump i
@potus


Predsednik SAD ima ukupno 62,6 miliona pratilaca (41,7 i 20,9)


Prvi nalog je otvorio još 2009. godine


Do sada je objavio više od 36.000 poruka


U proseku objavljuje 12 poruka dnevno

 

Kurir / E.K.

 

Foto: Reuters, Twitter

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI UŽIVO: Slučaj kantrimen! Da li Marko krije ljubavnicu ili nečije dete, pita otac nastradalog Bojana?!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...