(VIDEO) ZAVODILE, PA UBIJALE MUŽEVE SA SAMO JEDNIM CILJEM: Ovo su najstrašnije crne udovice na svetu!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

SVE IMALE ISTI MOTIV

(VIDEO) ZAVODILE, PA UBIJALE MUŽEVE SA SAMO JEDNIM CILJEM: Ovo su najstrašnije crne udovice na svetu!

Planeta -

Sud u Japanu osudio je 70-godišnju ženu na smrt vešanjem zbog toga što je otrovala svoja tri muža i pokušala da ubije četvrtog.

"Crna udovica" Ćisako Kakehi, uhapšena je 2014. godine, kada je utvrđeno da je jedan od njenih bračnih partnera umro od trovanja cijanidom.

Ipak, Kakehi nije jedina "crna udovica" koja je šokirala svet.

Jedna od najpoznatijih "crnih udovica" u istoriji je Beti Nejmar, čijih je svih 5 muževa umrlo pod misterioznim okolnostima. Prvi suprug je upucan 1970, dve decenije posle razvoda. Drugi muž je preminuo pod sumnjivim okolnostima, treći se "slučajno" upucao u glavu - i to dva puta - četvrti je upucan u njihovoj kući, a peti je otrovan.

Tek 2007. pokrenuti je istraga protiv Beti Nejmar i otkriveno je da je imala nekoliko vozačkih dozvola, tajnih bankovnih računa i krednih kartica na nekoliko imena. Umrla je u 79. godini, pre nego što je istraga završena.

Beti Lu Bits upucala je svog drugog muža, ali ga nije ubila. Njen četvrti muž nije bio te sreće. Nije ni peti. U avgustu 1983. godine Beti Lu Bits je prijavila nestanak svog petog supruga, penzionisanog vatrogasca Džimija Dona Bitsa. Policija je ubrzo našla njegovo telo na obližnjem jezeru, a pretpostavljalo se da se udavio.

Dve godine kasnije, ipak, njen sin je priznao da je pomogao mami da se otarase tela. Istražitelji ne samo da su našli telo petog muža, već i delove tela njenog četvrtog supruga Dojla Vejna Barkera, sahranjenog ispod šupe u dvorištu. Obojica su bili ustreljeni nekoliko puta u potiljak.

Policija veruje da su oba ubistva počinjena zbog novca od osiguranja. Beti Lu Bits je negirala ubistva i čak je optužila svog sina za te zločine. Ipak, sin i njena ćerka su svedočili kako su pomogli mami da se otarasi tela. Beti Lu Bits je proglašena krivom i osuđena na smrt.

Nersi Novak je bila striptizeta pre nego što je upoznala svog bogatog muža. Tvrdila je da je supruga zatekla mrtvog u hotelskoj sobi u Njujorku, ali tužioci su smatrali da je upravo ona pustila ubice da uđu, kao i da im je pomagala dok su joj mučili muža.

Kao glavni motiv monstruoznog ubistva navodi se nasledstvo vredno 10 miliona dolara.

Amerikanka Ema Rejn (52) dobila je nadimak "crna udovica" jer je osumnjičena za umešanost u smrt trojice svojih ljubavnih partnera. Ipak, osuđena je na doživotnu kaznu samo za ubistvo svog drugog muža Ernesta Smita. Tužilaštvo je verovalo da je njen treći muž Džejms Rejn bio umešan u smrt drugog muža, ali ubrzo je i Rejn pronađen mrtav, 2011. u porodičnoj kući u Perl Riveru, u Misisipiju.

Iako za razliku od ubistva drugog muža Ema Rejn nije lično pucala, već je to učinio plaćeni ubica, policija veruje da je Ema Rejn naručila likvidaciju i platila je 10.000 dolara.

Kurir.rs

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track