(VIDEO) STARI DŽAMBODŽET USRED NEDOĐIJE: Rešena misterija savršeno očuvanog aviona u šumi
Foto: Youtube screenshot/Great big story

nije ono što očekujete

(VIDEO) STARI DŽAMBODŽET USRED NEDOĐIJE: Rešena misterija savršeno očuvanog aviona u šumi

Planeta -

Vlasnik aviona Brus Kembel je prvi put otvorio vrata aviona za medije, pokazujući transformaciju čelične ptice u udoban dom. Zapanjujući snimci vode gledaoce iznad džinovskog aviona, iz koga su izbačena sva sedišta kako bi se napravilo mesta za kućne uređaje. Tura pokazuje jedinstvenu kuhinju i dnevni boravak u avionu - čak pokazuje i radno kupatilo sa tušem.

Brus je počeo da živi u prerađenom avionu 1999. godine, ali svoje vreme deli između Oregona i Japana. "Proveo sam oko 40 odsto svog vremena u Japanu od 2009. godine, ostavljajući moj 727 u rukama vernih prijatelja", objasnio je on. Talentovani inženjer tvrdi da radi na planovima da replicira neverovatno dostignuće u Japanu.

"Prepreke su ogromne iako određena logistika za postavljanje neoštećenog širokog trupa na privatnom zemljištu izgleda ugodno." Bruce je objasnio kako nastavlja da poboljšava i prilagođava svoj spektakularni dom, dodajući: "Novac je u poslednje vreme manje ograničavajuće pitanje, ali još uvek radim dosta posla lično i biće i drugog ograničenja u brzini". Kurir.rs/Daily Star

Foto: Youtube screeshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 10 avionskih tajni koje putnici ne znaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track