(VIDEO) STRAVIČNA ISTINA ŠOKIRALA RUSIJU: Posvađao se s komšijama pa digao celu zgradu u vazduh, ubio troje dece i petoro odraslih!
Foto: EPA/Printscreen Россия 24

ISTRAGA EKSPLOZIJE U IŽEVSKU

(VIDEO) STRAVIČNA ISTINA ŠOKIRALA RUSIJU: Posvađao se s komšijama pa digao celu zgradu u vazduh, ubio troje dece i petoro odraslih!

Planeta -

Isprva se verovalo da je eksploziju koja je prepolovila devetospratnu stambenu zgradu u ruskom Iževsku, kad je poginulo sedam osoba, među kojima troje dece, izazvalo slučajno curenje gasa, ali istina je monstruozna.

Sada policija sumnja da je stanar Aleksandar Kopitov, koji je s majkom živeo u urušenom delu zgrade, namerno izazvao eksploziju u kojoj su, između ostalih, poginuli mala Daša (8) i Kiril (13)..

Istraga je utvrdila da je epicentar eksplozije bio u njegovom stanu. Kopitov je uhapšen i u subotu se pojavio pred sudom. Nije porekao svoju odgovornost, pa je protiv njega podignuta krivična prijava za ubistvo dve i više osoba na način koji je ugrozio opštru bezbednost.

Veruje se da se Kopitov mrzeo komšije i da je motiv ovog suludog čina bila svađa s njima. Psihijatri sudski veštaci razgovaraće s njim da utvrde da li je psihički poremećen ili je zločin počinio iz čistog besa.

Kurir.rs/Tass/Rosbalt.ru

Foto: EPA/Printscreen Россия 24

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PUCA PIŠTOLJEM NA PROLAZNIKE I CEREKA SE! Bogati klinac se na Instagramu hvalio jezivim snimkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track