Najnovije vesti

(VIDEO) POLITIČAR HOMOFOB NIJE ODOLEO MUŠKARCU: Pao  kada je uhvaćen tokom seksa u kancelariji
Foto: Vikipedija

ostavka

(VIDEO) POLITIČAR HOMOFOB NIJE ODOLEO MUŠKARCU: Pao kada je uhvaćen tokom seksa u kancelariji

Planeta

Republikanski poslanik u Ohaju Ves Gudman, poznat po veoma konzervativnim stavovima, podneo je ostavku jer je "uhvaćen tokom seksa sa muškarcem u kancelariji"

.

Kako prenosi britanski Independent, 33-godišnji Gudman je tokom karijere promovisao "porodične vrednosti" i govorio protiv LGBT zajednice, a zvanično je ostavku podneo zbog "neprihvatljivog ponašanja".

Na svom Tviter profilu se opisao kao "Hrišćanin. Amerikanac. Konzervativac. Republikanac. Muž", a redovno je govorio da je jedini prirodni brak onaj između muškarca i žene.

"Zdrave, živahne, bujajuće porodične vrednosti su izvor ponosne istorije Ohaja i ključ buduće veličine države", pisalo je na sajtu njegove kampanje.

Gudman je bio blizak saradnik konzervativca Džima Džordana, koji se dugo bori protiv istopolnih brakova u SAD.

Gudman je rekao da "svi unose svoje lične borbe i iskušenja u javni život i da se kaje svojih postupaka", preneo je B92.

"Izvinjavam se svima koje sam izneverio, a sada kada otvaram novo poglavlje u svom životu, molim vas da poštujete moju privatnost, kao i privatnost moje porodice i prijatelja", naveo je u pismu ostavke.

Kako pišu mediji, Gudman je uhvaćen tokom seksualnog odnosa u svojoj kancelariji sa muškarcem koji "nije zaposlen u javnoj upravi".

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Vikipedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...