(VIDEO) NAMAMILI GA U PARK, A ONDA JE POČEO KRVAVI PIR: Najbrutalnija  banda na svetu unakazila je žrtvu, još ne mogu da je identifikuju!
Foto: Printscreen YT

čisto zlo

(VIDEO) NAMAMILI GA U PARK, A ONDA JE POČEO KRVAVI PIR: Najbrutalnija banda na svetu unakazila je žrtvu, još ne mogu da je identifikuju!

Planeta -

Čovek kog su početkom godine ubili pripadnici međunarodne ulične bande MS-13 izboden je više od 100 puta, obezglavljen, a srce mu je iščupano iz grudi.

Policija Montgomerija saopštila je da je jedan od osumnjičenih za ubistvo, Miguel Angel Lopez Abrego (19), poznat pod nadimkom Timido, uhapšen 11. novembra u Severnoj Karolini.

Članovi bande namamili su žrtvu u park Silver Springs, gde su je brutalno ubili. Abrego je pomagao u kopanju groba u koji su bacili telo nesrećnog čoveka. Abrego je voki-tokijem obavestio druge članove bande o dolasku žrtve u park i prvi mu zabio nož dug 40 santimetara u telo.

Policija je na dojavu 5. septembra pronašla mesto gde je leš zakopan. Kako se navodi u policijskom izveštaju, žrtvu su davili, izboli, odsekli joj glavu i raskomadali telo.

Motiv ubistva ni identitet žrtve još nisu poznati.Policija kaže da se radi o Latinoamerikancu, visokom oko 160 santimetara, teškom 57 kilograma, tamne kose i bez jednog zuba.

Ova najokrutnija i najopasnija banda na svetu, Mara Salvatruča (MS-13), prema procenama FBI, samo u SAD ima više od 6.000 članova, a pretpostavlja se da širom sveta za njih radi najmanje 100.000 ljudi.

Iako su do sada uglavnom ubijali u Salvadoru, Gvatemali i Hondurasu, njihovi zločini sve su češći i u SAD.

" MS-13 se razlikuje od svih ostalih uličnih bandi s kojima smo do sada imali posla. Dobro su organizovani, deluju kao paravojna organizacija i užasno su okrutni" kaže Kertis Silva, osnivač građanske inicijative “Anđeli čuvari”, koja od 1970-tih godina, prvenstveno u Severnoj Americi, pomaže policiji da zaštiti građane u problematičnim delovima velikih gradova.

Više od 250 osoba za koje se sumnja da su članovi i saradnici bande MS-13, uhapšeno je u akciji koja je sprovedena širom SAD, saopštili su federalni zvaničnici. Ubijanje je sastavni deo rituala za prijem u organizaciju.

Članovi se regrutuju još kao tinejdžeri i uglavnom ne žive duže od 30 godina - mnogi od njih umiru u uličnim obračunima i sukobima između bandi.

I žene mogu da budu primljene, ali uglavnom tek posle grupnog silovanja, koje se smatra potvrdom da su dovoljno jake da i same postanu članovi.

Kurir.rs/Dejli njuz

Foto printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Policija sumnjala da devojka krade mobilne, ali su se zapanjili kad su je pretresli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track