TRAMP NASTAVLJA RAT S MEDIJIMA: Svi su loši, ali pobednik treba da dobije trofej za lažne vesti!
Foto: Reuters

Sukob se razgoreva

TRAMP NASTAVLJA RAT S MEDIJIMA: Svi su loši, ali pobednik treba da dobije trofej za lažne vesti!

Planeta -

Predsednik SAD Donald Tramp predložio je da se medijima koji ga "najneiskrenije" predstavljaju dodeli trofej za lažne vesti.

"Trebalo bi da održimo takmičenje i vidimo koja mreža je najneiskrenija, najkorumpiranija i koja najviše izvrće političko pokrivanje vašeg omiljenog predsednika (mene). Svi su loši. Pobednik dobija trofej za lažne vesti"', objavio je Tramp na svom Tviter nalogu.

U drugoj objavi na Tviteru, Tramp se požalio na Em-Es-En-Bi-Si (MSNBC) i voditelja jutarnjeg programa te televizije Džoa Skaraboroa, primetivši da su pustili emisiju koju su snimili u petak ujutru, a nisu naglaslili da emisija ne ide uživo.

Skaraboro je na Trampovu kritiku odgovorio da MSNBC već godinama ismeva prethodno snimljene emisije. Tramp se otkad je na mestu predsednika konstantno žalio na način na koji ga mediji predstavljaju, a posebno je kritikovao CNN i En-Bi-Si njuz (NBC news), piše "Politiko". S druge je strane veoma pohvalno pisao o televiziji "Foks njuz", kojoj je kako navodi "Politiko", ponuđeno mnogo više intervjua sa Trampom nego drugim mrežama koje on ne preferira.

(Kurir.rs/Tanjug)

(Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kad ti Tramp nadene nadimak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track