(VIDEO) POŽURI DOK MI SE MUŽ NE VRATI S POSLA: Pohotna nastavnica čekala učenika, ali je na zakazani sastanak stigao neočekivani gost
Foto: Policija Oklahoma

Još jedna u nizu

(VIDEO) POŽURI DOK MI SE MUŽ NE VRATI S POSLA: Pohotna nastavnica čekala učenika, ali je na zakazani sastanak stigao neočekivani gost

Planeta -

Hanter Dej (22), udata nastavnica hemije u srednjoj školi iz Oklahome, optužena je za silovanje pošto je uhvaćena u seksualnom odnosu sa svojim maloletnim učenikom.

Prošle srede podignuta je optužnica zbog silovanja i zavođenja maloletnika "uz pomoć tehnologije", piše u sudskim dokumentima.

Nastavnica srednje škole uhvaćena je 15. novembra u pažljivo organizovanoj operaciji tamošnje policije. Istraga o ponašanju Dejove počela je usled optužbi pojedinih roditelja koji su posumnjali u nedoličnu vezu s njihovim sinom.

Roditelji mladića stigli su u kancelariju policijskog načelnika s mobilnim svoga sina i zatražili forenzičko veštačenje sadržaja istog. Istražiteljima su rekli da su već pronašli poruke i golišave fotografije na uređaju i da su zabrinuti da je već došlo do seksualnog odnosa.

foto: Policija Oklahoma

Veštačenjem je otkriveno da su učenik i nastavnica već seksualno opštili i da su dogovarali novi susret u njenoj kući 15. novembra. Uz pomoć telefona maloletnika kontaktirali su učiteljicu glumeći njenog ljubavnika i upitali su je da li dogovor i dalje stoji. Odgovorila je potvrdno i požurivala učenika da dođe što pre, jer se njen muž, takođe nastavnik u istoj školi, uskoro vraća s posla.

Kada su policijski istražitelji stigli do njene kuće poslali su joj poruku da su pred vratima. "Otključano je, kao i obično", napisala je.

Kada su ušli unutra zatekli su 22-godišnju nastavnicu u dnevnoj sobi na kauču s upaljenim svećama. Na sebi je imala majicu s božićnom tematikom, (mačku s kapom Deda Mraza) i kratke, "vruće", pantalone.

Odmah su joj otkrili zašto su upali, a ona je smesta sve priznala. Takođe je ispričala da je učeniku slala fotografije sebe u donjem rublju, a on joj je poslao fotografije svojih genitalija.

"Ovo je još jedan klasičan slučaj ozbiljnog kršenja poverenja javnosti. Zadatak nastavnika je zaštita i obrazovanje naše dece, a ne upuštanje u nedopuštene seksualne odnose s njima", rekao je policijski načelnik Kris Vest.

Hanter Dej odvedena je u istražni zatvor pod optužbom za silovanje, posedovanje dečje pornografije i seksualnog zavođenja maloletnika uz pomoć tehnologije. Odredili su joj kauciju od 85.000 dolara.

foto: Policija Oklahoma

Pre nego što je počela da radi u srednjoj školi Hanter Dej za lokalne novine je izjavila bojazan, kako je zbog godina učenici neće doživljavati ozbiljno.

(Kurir.rs/Dailt Mail)

(Foto: Policija Oklahoma)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Uhvatila ih na delu i isprovocirala! Zato je SPASAVALA ŽIVU GLAVU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track