(VIDEO) PLAKAĆETE KAO KIŠA KADA PROČITATE ŠTA JE OVAJ MALIŠAN  TRAŽIO OD DEDA MRAZA: Ne želim igračke, hoću samo jedno!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen YouTube

PISMO ZA NOVU GODINU

(VIDEO) PLAKAĆETE KAO KIŠA KADA PROČITATE ŠTA JE OVAJ MALIŠAN TRAŽIO OD DEDA MRAZA: Ne želim igračke, hoću samo jedno!

Planeta -

Dečak iz Engleske koji živi kao beskućnik potresao je svet pismom koje je napisao Deda Mrazu.

Luis Vilijams (9) je od Deda Mraza zatražio samo jedno - dom.

Luis je beskućnik koji privremeno boravi sa dve sestre i majkom u socijalnom smeštaju u Kentu, Engleska. Do sada se porodica selila 14 puta za manje od 10 godina.

Ove godine Luis je uputio pismo Deda Mrazu i zamolio ga da pomogne njegovoj porodici da nađe dom u kojem bi mogli da ostanu zauvek.

Njegova majka Nikola, rekla je da je osećala kao da joj je srce puklo što je njen sin tražio ove godine kuću za četvoročlanu porodicu.

Porodica je ostala na ulici u januaru, kada majka više nije bila u mogućnosti da nastavi sa plaćanjem stanarine, uprkos tome što je radila kao nastavnica pripravnik i vodila biznis za dečiju zabavu.

Majka kaže da uprkos tome što naporno radi, ne može da priušti plaćanje stanarine. Oni žive u malom prostoru u kome nema mesta ni za jelku.

Ona navodi da joj se srce cepa zbog želje njegog sina, jer dok većina devetogodišnjaka za Božić i Novu godinu želi igračke, video-igre ili gedžete, mali Luis ima druge želje.

"Dragi Deda Mraze, ove godine za Božić da li bih molim te mogao da dobijem kuću zauvek? Ne želim nove igračke, samo želim one stare koje su u magacinu i voleo bih svoju Lego sobu sa stolom na kojem bih pravio svoje modele. Svi su tužni što živimo ovde i samo želim da budemo opet srećni. Hvala ti i želim ti lep Božić, voli te Luis Vilijam", napisao je dečak.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRUŽI RUKU: Kako smo po najhladnijem danu od početka zime ugrejali naše sugrađane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track