JEZIVA KUTIJA OTKRIVA SUDBINU NESTALE BRAĆE: Traže ih 7 godina, a evo zašto se majka moli da nisu nađeni!
Foto: Facebook / Missing Skelton brothers

jezivo

JEZIVA KUTIJA OTKRIVA SUDBINU NESTALE BRAĆE: Traže ih 7 godina, a evo zašto se majka moli da nisu nađeni!

Planeta -

Kutija puna ljudskih ostataka koja je pronađena u jednoj šupi u Montani, ponovo je pokrenula slučaj tri nestala dečaka, braće Skrelton.

Taner, Aleksandar i Endru, starosti 5, 7 i 9 godina, nestali su pre sedam godina dok su boravili kod oca tokom proslave Dana nezavisnosti 2010. godine.

Zubi i kosti, pronađeni u šupi u kutiji, pripadali su dečacima, kako je utvrđeno starosti 2-4, 5-8 i 6-10 godina ali još uvek nema potvrde da se radi o nestaloj braći Skelton.

Povodom ove vesti oglasila se majka nestalih dečaka, sa nadom da su njena deca još uvek negde živa.

Otac nestalih dečaka Džon Skelton, koji služi kaznu zatvora 10-15 godina, najpre je tvrdio da nema veze sa nestankom sinova. Kada je majka rešila da prijavi nestanak dečaka jer ih otac nije vratio kući, Džon je prvobitnu priču "da su negde sa prijateljima" promenio u tvrdnju da ih je dao jednoj "podzemnoj" organizaciji kako bi ih zaštitio od majke.

U jednom momentu je čak rekao da ih je dao grupi Amiša, kojih ima dosta u Ohaju, ali deca nikada nisu pronađena.

Iako je šef policije Merensija tada bio ubeđen da je otac ubio dečake, to nije dokazano tako da Džon robija zbog dela roditeljskog kidnapovanja dece.

foto: Facebook / Tanya Zuvers

Naknadne detalje forenzičke analize će pokazati da li je reč o braći Skelton, a policija je najavila da je identifikovala osobu koju će ispitati u vezi sa ovim slučajem. Kutiju sa kostima pronašli su čistači koji pozvani nakon što je prethodni stanar izbačen iz kuće u čijoj šupi je kutija bila.

Međutim, kako stručnjaci navode, u Americi je mnogo nerešenih slučajeva nestale dece, i nije još utvrđeno kako se kutija našla baš u toj šupi i odakle su kosti donete.

Kurir.rs / CBS

Foto: Facebook / Missing Skelton Brothers

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE! Ovako izgleda kada pit bul napadne čoveka !!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track