(VIDEO) PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVET! BIO SAM ZA PETAMA VANZEMALJCIMA: Američki pilot otkrio do detalja svoj susret sa NLO!
Foto: printscreen Facebook

senzacionalna ispovest

(VIDEO) PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVET! BIO SAM ZA PETAMA VANZEMALJCIMA: Američki pilot otkrio do detalja svoj susret sa NLO!

Planeta -

Penzionisani komandant eskadrile Dejvid Frejvor je jedan od pilota sa neverovatnog snimka bliskog susreta sa NLO, koja je poslednjih dana obišla svet.

On je sada progovorio o tome šta se dogodilo tog 21. novembra 2004. godine. Iako je proveo 18 godina u američkoj mornarici, kaže da nije mogao ni da pretpostavi šta će da vidi tokom te rutinske misije obuke pored obale Kalifornije.

"Nisam lud, nisam bio pijan. To je nije bilo sa ovog sveta. Za 18 godina sam video manje-više sve što sam mogao da vidim na ovom polju, ali ovo nije bilo ni slično bilo čemu što sam do tada video", rekao je Frejvor.

On se priseća da je vozio svoj avion F/A-18 tog sunčanog dana u južnoj Kaliforniji kad je jedan od kontrolora sa obližnjeg broda mornarice prijavio objekt dug nekih 12 metara koji je padao sa visine od 24.000 metara, aonda se “odmah ponovo podizao”.

“Mislili smo, ok, ovo će biti zanimljivo. Dok su tražili objekt koji se pojavio na radaru i nestao, primetili su nešto čudno: “Pogledali smo dole, videli kako se voda peni i komeša, kao da je nešto ispod površine, i talasi su se lomili preko toga. Ali videli smo taj objekat kako leti okolo, ličio je na mali beli tik-tak, i pomerao se okolo, levo, desno, napred, nazad, jednostavno haotično”, kaže Frejvor.

Dodaje da nepoznati objekt nije ostavljao brazdu od rotora tipičnu za helikopter ili od mlaznog motora tipičnu za avion. Vojni avioni spustili su se niže ka moru kako bi istražili objekat, koji je u međuvremenu počeo da imitira njihovo kretanje pre nego što je odjednom “naglo ubrzao, popeo se iznad njih i nestao”, kaže Frejvor.

“Kad je počeo da nam se približava, jer smo se spuštali prema njemu, a on se podizao, leteo je u izduženom položaju, tako da je bio kao tik-tak, sa okruglim krajem koji je išao napred... Ne znam šta je to bilo, ne znam šta sam video. Znam samo da je bilo impresivno, vrlo brzo, i da bih voleo da letim u tome”, dodao je.

"Kada su avioni nastavili svoju misiju za obuku, neidentifikovani objekat se ponovo pojavio. Drugi avion koji je poleteo sa nosača aviona USS Nimic uhvatio je objekt na svom infracrvenom kanalu. Objekt nije ostavljao izduvni trag na infracrvenom kanalu, a njegova brzina bila je zapanjujuća", kaže Frejvor.

Frejvor kaže da nema racionalno objašnjenje za ono što su on i njegove kolege videli tog dana: “Ne znam postoji li vanzemaljski život, ali reći ću da u beskrajnom svemiru, s višestrukim galaksijama za koje znamo, ako smo jedina planeta na kojoj ima života, onda je to prilično usamljen svemir.

Osim same priče, pomalo neverovatno zvuči da nije bilo dalje istrage ovog incidenta.

“Znaš da ćeš kao pilot da vidiš mnogo zanimljivih stvari. Ali da vam se pokaže 12-metarski beli tik-tak bez krila koji može da se kreće u bilo kom smeru, od toga da lebdi iznad okeana, da nas imitira, do toga da ubrza do te tačke da jednostavno nestane, jednostavno puf i nema ga…”, kaže na kraju ovaj bivši pilot, ne krijući i dalje svoju nevericu.

Kurir.rs/Yahoo.com

Foto printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RUSIJA U ŠOKU, ŠTA JE OVO IZNAD MOSKVE?! Oblaci ili vanzemaljci?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track