(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DEČAK JE NA DRUŠTVENU MREŽU POSTAVIO 2 FOTOGRAFIJE: Molio prijatelje za pomoć, a 12 sati kasnije bio mrtav!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen/ Youtube

NIKO MU NIJE POMOGAO

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DEČAK JE NA DRUŠTVENU MREŽU POSTAVIO 2 FOTOGRAFIJE: Molio prijatelje za pomoć, a 12 sati kasnije bio mrtav!

Planeta -

Tinejdžer iz Indonezije preminuo je 12 sati pošto je preko društvenih mreža molio prijatelje za pomoć zato što ga ujela otrovna zmija, koju je držao kao kućnog ljubimca.

Dečaka Arila (14) je zmija ujela za ruku, a on je fotografije okačio na društvenu mrežu "Voc ap" (WhatsApp).

Aril je 11. decembra u 9.50 ujutro po lokalnom vremenu okačio na internet dve fotografije. Na prvoj je bila kobra spremna na napad. Dečak je pokušao da fotografiše svog ljubimca nakon kupanja. Uz sliku je napisao: "Zašto se bar malo ne nasmeje?".

Drugu fotografiju Aril je postavio u 9.54 istog jutra, sada sa krvavom i podvezanom desnom rukom, kako bi sprečio otrov da se širi telom.

"Ako se neko od vas smatra mojim prijateljem neka me odmah odveze u bolnicu", dodao je tinejdžer u postu.

"Aril je zvao prijatelje u pomoć", rekla je dečakova majka Neuis Marpuah, dodajući da je njen sin bio sam kući u vreme incidenta jer je njegov otac radio u inostranstvu.

Neko je stvarno došao sat kasnije i odveo Arila u bolnicu, ali je u 10 uveče istog dana proglašen mrtvim, posle neuspešnih pokušaja lekara da ga ožive.

Prema izveštajima lokalnih medija, Aril je imao više od 10 zmija. Bio je aktivni član nevladine organizacije koja se bavi organizacijom uličnih performansa sa opasnim reptilima za prikupljanje novca za žrtve prirodnih katastrofa.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track