(VIDEO) SIRIJSKI SUPERDEČAK BOJI SE SVOJE MOĆI: Molim ruske naučnike da mi pomognu!
Foto: Printscreen Youtube

privlači metal

(VIDEO) SIRIJSKI SUPERDEČAK BOJI SE SVOJE MOĆI: Molim ruske naučnike da mi pomognu!

Planeta -

Sirijski dečak koji je izbegao iz Latakije postao je poznat po svojoj natprirodnoj moći.

Zulfikar Ibrahim ima sposobnost da privlači metalne predmete koji se lepe za njegov stomak kao na magnet. Njegovi baka i deka se samo nadaju da „magnetizam“ koji poseduje neće štetiti njegovom zdravlju.

“Zabrinuti smo zbog ovog fenomena. Iskreno, ne bismo voleli da ga to bilo kako poremeti u budućnosti. Pošto je Rusija specijalizovana za ovakve slučajeve, želeloi bismo da ga njihovi stučnjaci ispitaju i kažu nam o čemu se radi i kakva je to vrsta energije koju on poseduje“, kaže njegov deka.

Maleni Ibrahim kaže da je primetio da poseduje supermoć kada mu je ispala kašika dok je jeo supu, a koja se zalepila za njegov stomak.

“Jeo sam, a kašika mi je ispala. Hteo sam da je podignem, ali ona se zalepila za moj stomak. Deka mi je skinuo kašiku sa stomaka, obrisao je i stavio je na sto.

Uzeo sam i viljušku, kašiku i ponovo ’zalepio’ za stomak. Moj stomak privlači sve što ima metal u sebi. Posle smo tetka i ja tražili na Jutjubu da li postoji još neko ko to može da radi. Ispostavilo se da ima još mnogo slučajeva kao što sam ja“, ispričao je za RT.

Kurir.rs/RT

Foto printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJORIGINALNIJI MATEMATIČKI ODGOVOR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track